Esnek ekranlı LG G Flex'in dayanıklılık testi! Video

LG'nin esnek ekranlı akıllı telefonu LG G Flex, hem kendi kendini onarıyor hem de gerçekten esnek!

Sizlere daha önce LG’nin esnek ekranlı akıllı telefonu LG G Flex’in çizilmelerde kendi kendini nasıl onardığını gösteren videoyu yayınlamıştık. Bunun yanı sıra cihazın adında da olduğu gibi gerçekten esnediği de bir video ile kanıtlanmıştı. Şimdi bu her iki özelliği test eden bir video daha yayınlandı.

Yayınlanan videoda LG G Flex’in kasası 500 gram bronz bir fırça ile çiziliyor. Daha sonra da 750 gram bronz fırça ile çiziliyor. Aynı anda normal kasa yapısına sahip başka bir cihazda çiziliyor ve ortadaki sonuç gösteriliyor. Ayrıca LG G Flex’in esnekliği de bu videoda test ediliyor. Başka bir testte ise 8,16 ve 32 kg ağırlıklar cihazın üzerine bırakılıyor. Daha sonra çeşitli şekillerde üstüne oturulup bastırılan cihaz, her yük bindiğinde esniyor ve herhangi bir kırılma ya da bozulma olmuyor.

G Flex sadece esnek bir ekrana sahip değil. Cihaz ayrıca Snapdragon 800 işlemci, 2GB RAM, büyük bir 3500mAh pil ve 13 MP kamera gibi etkileyici özellikleri ile birlikte geliyor. Ancak ekranın sadece 6-inç 720p ile çözünürlüğünün az olması biraz hayal kırıklığı olmuş.

Aşağıda yayınlanan test videosunu izleyebilirsiniz.

Nexus 5'e ilgi oldukça fazla!
Android yükselişini sürdürüyor!
Amazon'dan şok suçlama, buna delil karartma derler
Sonraki Haber