Esnek ekranlı müthiş akıllı telefon resmen başlatıldı!

LG G Flex'in yeni görüntüleri haberimizde!

LG G Flex Kore’de resmen başlatıldı. Koreli bir Blogger sayesinde LG’nin tarihinde ilk ve yeni esnek ekranlı akıllı telefonunun birçok detayını ve görüntülerini göstermek mümkün olacak. LG G Flex temelde LG G2 ile aynı donanım özelliklerine sahip ancak LG G2’ye göre ekran çözünürlüğü biraz daha düşük. Ayrıca 3500 mAh değerinde ki pili telefonlar birlikte gerçekten esnek bir yapıya sahip.

Bunların yanısıra LG G Flex’in kendi gibi esneyen koruyucu kapağı da mevcut. LG G Flex’de de LG G2’de olduğu gibi fiziksel düğmeler arka kasa da konumlandırılmış. Bunun yanısıra cihaz ayrıca 6-inç 720p ekran, Snapdragon 800 işlemci, 2GB RAM, büyük bir 3500mAh pil ve 13 MP kamera gibi etkileyici özellikleri ile birlikte geliyor.

LG G Flex bu ekran boyutu ile phablet akıllı telefon sınıfına da giriyor. Ayrıca cihazın kendi kendini onarması da oldukça ilginç bir özellik. LG G Flex kasasında oluşan çizikleri kendi kendine tamir ediyor. Bunun yanısıra cihaz gerçekten esnek yapısıyla ağırlıklara bile dayanıklı.haberimizi inceleyerek bu söylediklerimizin nasıl olduğunu görebilirsiniz.

Sonraki sayfalarımızda LG G Flex’e ait yeni görselleri inceleyebilirsiniz.



























Android telefonlar, İphone'u geçti.
Moto G için ilk reklam YouTube’daki yerini aldı
Çin'den hodri meydan, elektrikli otomobil pazarının lideri biz olacağız, belli ki TOGG'u unuttular
Sonraki Haber