Facebook'un iOS'a özel Camera uygulaması çıktı, indirin!

Facebook Instagram'ın pabucunu dama atıyor!

Tüm dünyada her gün aktif olarak milyonlarca kullanıcının ziyaret ettiği Facebook'un bir süre önce, son dönemlerin en meşhur yazılımı olan Instagram'ı satın aldığını duyurmuştuk.  Satınalma işlemleri henüz net olarak bitmeyen Instagram'a alternatif olarak gelen bu uygulama bize, şirketin geleceğe yönelik çalışmaları olduğu bildiriyor aynı zamanda.

Bir yandan bunlar olurken diğer yandan geçtiğimiz saatlerde ilginç bir uygulama, iOS için Apple Store'da kullanıcıların hizmetine sunuldu. Facebook Camera adında yepyeni bir mobil uygulama ile kullanıcıların karşısına çıktı. Camera uygulaması tahmin edebileceğiniz gibi, Instagram benzeri, fotoğraf paylaşma ve sosyal ağ uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.



Facebook'un geçtiğimiz saatlerde duyurduğu yeni mobil uygulaması Camera hakkında  bilgi verecek olursak,  Sosyal ağlara fotoğraf yüklemek ve paylaşmak için hazırlanan uygulamada 15 adet filtre ve temel düzenleme ile kesme seçeneklerini yer alıyor. Instagramdan farkı ne diye soracak olursanız, birden fazla resim yüklenebilme özelliği direk göze batıyor.



Mobil piyasaya güzel bir giriş yapan Facebook, bakalım önümüzdeki günlerde Camera uygulamasını nasıl geliştirecek veya yeni uygulamalarla karşımıza çıkacak mı? Bu konuda net de olmasa şirket yetkilileri, Camera uygulaması Facebook’un ana uygulaması için destekleyici bir ürün olmaya çalışacak ve zamanla  ana uygulamanın içerisine girmesi de mümkün dedi..



Facebook'un yeni resimli sosyal ağ uygulamasını Apple Store'dan ücretsiz bir şekilde indirip hemen cihazınızda kullanmaya başlayabilirsiniz: Apple Store - Facebook Camera

*Uygulamanın diğer ekran görüntüleri için bir sonraki sayfalara göz atabilirsiniz::








LG Optimus L3, Turkcell üzerinden satışa sunuldu!
İşte sizi DJ yapan iPad!
Apple Yeni iPad Air modellerini tanıttı! Efsane olmuş!
Sonraki Haber