Fiyatı 4000 TL altında olan en iyi akıllı telefonlar - Aralık 2020

4000 TL altı fiyat etiketine sahip en iyi telefonları, 2020 Aralık ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak sizler için bir araya getirdik.

4000 TL altına amiral gemisi düzeyinde telefon almak mümkün mü? 4000 TL altı en iyi Android telefonlar hangileri? Uygun fiyatlı en iyi telefonlar hangileri? En ucuz amiral gemisi telefon modelleri hangileri? vs vs gibi birçok soru, telefon almak isteyen tüketicilerin cevaplarını merak ettiği sorulardan sadece bazıları.

Kullanıcılar bütçeleri biraz iyi ise, amiral gemisi telefonlara yöneliyor. Zira amiral gemisi diye nitelendirilen üst düzey telefonlar, özellikleri, performansları ve tasarımlarıyla dikkat çekiyorlar. Ancak 4000 TL altına da amiral gemisi düzeyinde olmasa da, yüksek düzeyde telefon almanız mümkün. 

2020 yılında da, her yıl olduğu gibi akıllı telefon çeşitleri zengin tasarımlara kavuşarak artarken fiyatları da bu doğrultuda da değişti. Özellikle de son dönemde onlarca yeni marka, onlarca yeni model türedi ve hepsi birbirinden pahalı. Yine de orta seviye ile amiral gemisi arasında sıkışan fazla cep yakmayan modeller bulabilmek mümkün.

Eğer siz de akıllı telefon satın alma niyetindeyseniz ve almak istediğiniz telefon modeline 4000 TL’den fazla para harcamak istemiyorsanız, tavsiye ettiğimiz modellere mutlaka göz atın.

Aralık ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak derlediğimiz 4000 TL altı fiyat etiketine sahip telefon modellerinin bulunduğu listemiz, yalnızca 2018, 2019 ve 2020 çıkış yılına sahip modellerden oluşmaktadır.

Not: Telefonlar, internet satış fiyatları dikkate alınarak listelenmiştir. Mağaza fiyatları belirtilen fiyatlardan daha yüksektir.

İşte 3000 TL altı en iyi akıllı telefonlar;

Popüler Haberler