Galatasaray temalı duvar kağıtları!

Telefonunuz için Galatasaray temalı birbirinden güzel duvar kağıtlarını sizler için bir araya getirdik.

Bildiğiniz üzere dün, yani Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe, taraftarı önünde ezeli rakibi Galatasaray’ı konuk etti. Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında konuk olduğu Ülker Stadı'nda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek, ederek şampiyonluk yarışını sürdürdü. Bu galibiyetin diğer bir önemi ise aradan geçen 21 yıl sonra Galatasarayın yeniden Kadıköy'de Fenerbahçeye karşı galip gelmesiydi.

Maçın önemli noktalarından bahsedecek olursak; öncelikle 18. dakikada Kruse ile verkaç yaparak ceza sahasına giren Vedat, Mariano’nun müdahalesi ile yerde kaldı. Bu bu pozisyon karşısında tepkisiz kalmayan hakem Halil Umut Meler, penaltı noktasını gösterdi. 21. dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Max Kruse ise topu  Muslera'nın ters köşesine göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 40. dakikada Ömer Bayram’ın soldan kullandığı korner atışında savunmanın arasından yükselen Donk kafa vuruşu ile topu filelere göndererdi ve böylelikle takımlar arasın 1-1 eşitlik sağlanmış oldu. 77. dakikada Galatasaray, Onyekuru'nun yerde kalması ile penaltı kazandı. 80. dakikada ise Falcao penaltıyı gole çevirdi ve durum 2-1 oldu. Uzatmaların yaşandığı 90+7. dakikada ise Galatasaray, Henry Onyekuru ile Fenerbahçe deplasmanında skoru 3-1 yaparak taraftarlarının sevincini ikiye katladı.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 45'e yükseltti. Fenerbahçe ise 38 puanda kaldı.

Maçın sona ermesinin hemen ardından Fenerbahçeli traftarlar, derbi yenilgisini kabullenemeyerek, kulüp başkanı Ali Koç ve teknik direktör Ersun Yanal'ı istifaya davet etti. Maçın bitiş düdüğü ile tribünler, "Yanal istifa" diye bağırarak tepkilerini gösterdi. Stat dışındaki taraftarlar ise Başkan Ali Koç'u tezahüratlar eşliğinde istifaya davet etti. Karşılaşmadan sonra büyük bir üzüntü yaşayan sarı-lacivertli taraftarların, sahaya yabancı maddeler attığı görüldü.

Dilerseniz maç özetini bir kenara bırakarak, telefonlarınızı renklendirecek olan Galatasaray temalı duvar kağıtlarını hep birlikte inceleyelim.

İşte Galatasaray temalı duvar kağıtları;

Popüler Haberler