Galaxy Note 2'nin fiyatı belli oldu!

Galaxy Note 2 bomba gibi geliyor!

15 Ekim'de satışa çıkması beklenen Galaxy Note 2 bu yıl Samsung'un amiral gemilerinden biri oldu. IFA 2012'de tanıtılan Galaxy Note 2 büyük ekranı, dört çekirdekli işlemcisi ve daha bir çok özelliğiyle herkesin ilgisini topladı. Tasarım olarak da Samsung'un en çok satan telefonu Samsung Galaxy S 3'ü andırması şaşırtıcı yönlerinden biri oldu.

Samsung Galaxy Note 2'nin 16 GB modeli 544£'dan İngiltere'de satışa çıkacak. Ön siparişleri bazı sitelerden başlayan telefonun Ekim ayının ortalarında dağıtıma başlaması bekleniyor. Orijinal Galaxy Note geçtiğimiz yıl herkesin beklentisinin üzerinde bir kar getirmişti.

IFA 2012'nin yıldızlarından olan 4+1 çekirdekli işlemci ve 1280x720 Super AMOLED ekrana sahip Galaxy Note 2'nin de çok satılması bekleniyor. Galaxy Note 2 Samsung'un Jelly Bean ile gelen en iyi telefonu. Ayrıca 9.4 mm inceliği ve şık tasarımıyla da kullanıcılarıyla buluşacak.

Cihazı diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerden biri de S-Pen dijital kalemi oldu. 8 mega piksel kamera, 16GB, 32GB ve 64GB dahili hafızaya sahip modellerinin yanında bir de mikro SD kart girişine sahip.

iPhone 5'e parmak izi tanıma özelliği!
iPhone 5 ne zaman satışa çıkacak?
Çin'den hodri meydan, elektrikli otomobil pazarının lideri biz olacağız, belli ki TOGG'u unuttular
Sonraki Haber