Galaxy Note 3 Neo, FCC sertifikası alırken görüntülendi!

Samsung Galaxy Note 3 Neo'nun lansmanının hızla yaklaşıyor olduğu, sızan bilgi ve belgelerle kanıtlanmaya devam ediyor.

Samsung Galaxy Note 3 Neo'nun lansmanının hızla yaklaşıyor olduğu sızan bilgi ve belgelerle kanıtlanmaya devam ediyor. Daha önce Note 3 Neo'ya ait olduğu söylenen görüntüler ve bilgiler paylaşılmıştı. Bugün ise yeni sızdırılan belgelerde  phablet modeli cihaz FCC sertifikası alırken görüntülenmiş.

Samsung'un yeni altı çekirdekli akıllı telefonu Galaxy Note 3 Neo üzerinde 1.7GHz çift çekirdekli + 1.3Ghz hızında dört çekirdekli işlemci bulunuyor. Çekirdeklerin aynı anda mı yoksa birlikte mi çalışacağı henüz bilinmiyor. Note 3 Neo, 720p Super AMOLED ekran, 2GB RAM, 16GB depolama, bir 8MP kamera ve 3100 mAh batarya bulunacağı söyleniyor.

AnTuTu test görüntülerinde gördügümüz Exynos 5260 yongaseti ve 'Heterogenous' çoklu işleme (HMP), donanımının da olduğunu varsayarsak Samsung'un Galaxy Note 3 Neo'yu önümüzdeki ay Barselona'da düzenlenecek MWC 2014'te tanıtması bekleniyor. Etkinliğe yaklaşık bir ay var, bakalım bu süre içerisinde Note 3 Neo hakkında hangi yeni bilgiler gelecek bekleyip görelim.

Huawei Ascend Mate 2'nin fiyatı!
LG G3 ve LG G Pro 2 çok yakında geliyor!
Xiaomi Pad 7 yolda! Uygun fiyata efsane tablet!
Sonraki Haber