Galaxy Note 3 ve Galaxy Gear tanıtımı canlı anlatım!

Siz de etkinliği canlı ve türkçe olarak izlemek istiyorsanız, hemen ön kaydınızı yaptırın! Detaylar haberimizde, tıklayın...

Geçtiğimiz aylarda haberleri sızan, mobil dünya gündemini oldukça meşgul eden Note 3'ün ilk davetiyeleri nihayet göründü! Samsung'un eşsiz phableti Note 3 hakkında tahmin edilen teknik özellikler gerçeği ne kadar yansıtacak hep birlikte göreceğiz. 

Bugün posta kutumuza düşen davetiyelerle yeni Note 3'ün tanıtım tarihi nihayet resmileşti. 4 Eylül 2013'de gerçekleşecek IFA 2013 Unpacked etkinliğinde tanıtılacağı kesinleşen telefonun lansmanı tüm dünyadan canlı olarak izlenebilecek. Türkiye'de izlesene.com işbirliğiyle http://www.gununotet.com/ adlı web adresi üzerinden yapılacak Note 3 tanıtımı için geri sayım başladı!

Note 3'ün tahmin edilen özellikleri ise şöyle;

Galaxy Note 3’ün, 5.68-inç Full HD Super AMOLED (1920 x 1080) ekran, 4 çekirdekli Snapdragon 800 / 8 çekirdekli Exynos işlemci, 3GB RAM, 32GB dahili depolama ve microSD yuvası, 13-megapiksel arka kamera, 3,200 mAh pil ve Android 4.3 Jelly Bean gibi özelliklerle gelmesi bekleniyor.

Galaxy Note III için 3GB RAM onaylandı
Nokia'nın dev telefonundan bir görüntü daha geldi
Huawei ve Honor elele verdi Apple'ı tokatladı
Sonraki Haber