Galaxy Note 8, saydam bir kılıf ile geliyor

Samsung Galaxy Note 8, kutusundan saydam bir kılıf ile çıkacak.

Samsung'un  tanıtımı yaklaşan amiral gemisi Galaxy Note 8 hakkında yeni ayrıntılar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. En yeni haberler, telefonun satış paketleri ile ilgili ve Galaxy Note 7 Fan Edition ile birlikte gelen bir aksesuarı içermektedir.

Koreli basında çıkan habere göre, Samsung ilk kez Galaxy Note 8 perakende paketinde şeffaf plastikten yapılmış bir kılıfı ekleyecek. Kılıf, akıllı telefonun arka ve yanlarını örterek çizilmeye karşı koruyacak. 



Rapora göre Samsung, Galaxy Note 8 için yaklaşık 10 milyon kılıf talebinde bulundu ve bu nedenle halen 3 veya 4 Kore aksesuar üreticisi tarafından üretilmektedir. 

Şeffaf kılı ayrı olarak satın alınmak istendiğinde, 17 ila 27 $ arasında bir fiyata mal olacak.  Gelen bilgilere göre kılıf belirli pazarlarda Galaxy Note 8 yanında verilecek ve eğer, Güney Kore'de ilk kez piyasaya sürüldükten sonra, Galaxy Note 8 satışlarında önemli bir pozitif etkiye sahip olacak olursa Samsung,kılıfın kullanılabilirliğini pazarlara genişletebilir. Müşteri geribildirimi de dikkate alınacaktır.

iOS 11 Beta 5 yayınlandı!
Cep telefonlarına zam kapıda!
X’in yapay zeka aracı Grok için bomba bir özellik yayınlandı!
Sonraki Haber