Galaxy S23 serisinin yeni bir görseli daha sızdırıldı

Akıllı telefon meraklılarının büyük bir heyecanla bekledikleri Galaxy S23 serisinin tanıtımına artık oldukça kısa bir süre kaldığı için, bu cihazlara ilişkin sızıntıların da ardı arkası kesilmiyor.

Samsung, 2023 yılının Şubat ayında gerçekleştireceği Unpacked etkinliğine hazırlanmaya devam ediyor. Kuşkusuz bu etkinliğin yıldızı Galaxy S23 serisi olacak. Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra modellerinden oluşması beklenen bu seriye ilişkin hemen her gün yeni bir haber gelmeye başlarken, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan son sızıntılarda, Galaxy S23+ modelinin imza renginin pembe altın olacağı, Galaxy S23 Ultra modelini ise yeşil rengiyle göreceğimizi duymuştuk. İşte bugüne ortaya çıkan tanıtım görselleri de bu söylentileri teyit etmiş oldu.

Galaxy S23 serisinin yeni bir görseli daha sızdırıldı

Sızdırılan tanıtım görsellerine baktığımız zaman, gerçekten de Galaxy S23 Ultra modelini yeşil rengiyle, Galaxy S23+ modelini ise pembe altın rengiyle görüyoruz. Ayrıca bu görsele dikkatlice baktığımız zaman, Galaxy S23+ ile Galaxy S23 Ultra’nın kamera bölümlerindeki tasarımın da birbirine bir hayli benzediği anlaşılıyor.

Bugüne kadar ortaya atılan iddiaların en önemlisi, Qualcomm’un Samsung için özel bir yonga seti ürettiğiydi. Eğer söylentiler doğruysa, Galaxy S23 serisinde kullanılacak olan Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti, piyasada bulunan diğer benzer işlemci kümelerinden daha hızlı ve yüksek performanslı çekirdekler içerecek. Ancak tabi ki Şubat ayında gerçekleştirilecek olan etkinliğe kadar bu bilginin doğru olup olmadığını teyit edecek bir imkanımız bulunmuyor.

Galaxy S23 Ultra’nın Geekbench performansı göz kamaştırdı
LG, akıllı telefon kullanıcılarını mağdur etmiyor
Skoda Kamiq fiyatları dipte! Bundan ucuzu Tofaş!
Sonraki Haber