Galaxy S3'e ilk güncelleme geldi!

Samsung'un yeni amiral gemisi çıktıktan kısa bir süre sonra ilk güncellemesini aldı!

Dünyanın en iyi akıllı telefonu olarak karşımıza çıkan, Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S3 son bir hafta içinde tüm dünyada satışa sunulmuştu. Satışa sunulmasının üzerinden henüz günler geçmeden, Android 4.0'lı telefon ilk güncellemesini aldı.

Amiral gemi I9300XXALF2 kod adlı ilk güncellemesini İngiltere'den almaya başladı. Henüz bazı telefonlara gelen güncelleme bazı telefonlara henüz gelmedi. Sizin de telefonunuza güncelleme gelmediyse buradan orjinal UK I9300XXALF2 ROM'unu Galaxy S3 için indirip yükleyebilirsiniz. Linkini verdiğimiz ROM'u telefonunuza ODİN yardımıyla rahatlıkla yükleyebilirsiniz.



S3, 37 MB'lık ilk güncellemesi ile birlikte cihazın bölgesine ve operatörüne göre değişen yenilikler kullanıcıları karşılarken, cihazın mobil işletim sistemi Android Ice Cream Sandwich herhangi bir değişikliğe uğramıyor. Yeni güncelleme ile birlikte gelen en büyük değişikliklerden birisi de kullanıcının cihazı kullanımına yönelik stabilite ve en önemlisi de RAM için ufak ufak optimizasyonlardan oluşuyor.

Galaxy S3 SmartBench 2012 Testi

Samsung Galaxy Note II geliyor!
Amazon Appstore'a Avrupa'da da başlıyor!
Samsung en popüler modeline One UI 6.1 güncellemesi getiriyor!
Sonraki Haber