Galaxy S4'ten beklenti büyük!

Samsung Galaxy S4’ten beklenti büyük

Birkaç gün öncesinde en çok beklenen telefonlardan biri olan Galaxy S4’ün görüntüleri internete sızdırıldı. Samsung’un yeni telefonunu bu kez sadece Samsung hayranları beklemiyor. Son dönemde telefon piyasaya çıkarmış herkes yeni Samsung Galaxy S serisinin yıldızı bu telefonu bekliyor.

Samsung’un bu konuda fazla endişeli olduğunu söyleyemeyiz. Samsung reklamlarında da S4 ile ilgili bomba bir tanıtım yapacağa da benzemiyor. HTC, LG, Apple ya da Sony’nin gözleri yeni telefon üzerinde. Bu telefonun çıkışıyla da Samsung’un neredeyse yarıya yakın olan ileri teknoloji akıllı telefon çizgisine karar verilecek gibi görünüyor.

Aslında teknoloji firmalarının düşüşü ve çıkışları çok hızlı olmuyor ancak akıllı telefon marketinin bu konuda en hızlılardan olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Akıllı telefonlar getirdikleri ilgi çekici özelliklerle de Galaxy S4’ün hayatını cehenneme çevirmeye niyetlenmiş durumda. Xperia Z’nin su geçirmez yapısı, HTC’nin Ultra pikselleri olsun hepsinin asıl rakibi S4 olacak.

Yeni bir iPhone ile gelecek olan Apple konusunda burada bir şey söylemek doğru olmaz. Çünkü Apple’ın iPhone 5 ile her ne kadar satışları düşse de eski yerini kaybettiğini de söylemek zor.

Bakalım Samsung’un sıradaki büyük yeniliği kullanıcıları ve üreticileri de memnun edecek mi? Tüm bu soruların cevabını alabileceğiniz, 14 Mart'ta canlı yayından sunacağımız Galaxy S4 tanıtımını kaçırmayın!

Apple iPhone ismi nereden geliyor?
Samsung Galaxy S4 konsept tasarımı
Amazon'dan şok suçlama, buna delil karartma derler
Sonraki Haber