Galaxy S5, bu özelliklerle piyasayı sallayacak

Galaxy S5, 2K ekran özelliği ve diğer süper özlelikleri ile GFXBench testlerinde göründü.

Samsung’un bir sonraki amiral gemisi Galaxy S5 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi de Galaxy S5 veya Galaxy Round 2 olabileceği iddia edilen bir cihazın benchmark test sonuçları yayınlandı.

Model numarası SM-G900S olan bir cihaz GFXBench testleri üzerinde göründü. Model numarası şirketin kavisli ekrana sahip akıllı telefonu Galaxy Round’un ikinci versiyonu olma ihtimalini güçlendiriyor ancak testlerde ortaya çıkan donanım özellikleri bu ihtimali azaltıyor.

Testteki modelin ekran çözünürlüğü 1440 × 2560 olarak listelenmiş. Daha önce Galaxy S5’in yüksek ekran çözünürlüğüne sahip olacağını duymuştuk. Ayrıca SM-G900S model numaralı cihazın Galaxy S5 olduğuna başka bir kanıt ise modelin, 2.5GHz hızında  Snapdragon 800 işlemciye sahip olması ve daha önce yine bu işlemcinin Galaxy S5 üzerinde kullanılacağı haberlerine şahit olmuştuk.

Ayrıca SM-G900S model numaralı cihaz, Android’in son sürümü Android 4.4 KitKat ile birlikte geliyor. Samsung’un 2014 yılının başlarında piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy S5 akıllı telefonunu bugünlerde test etmesi gayet normal görünüyor. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce bu cihaz Galaxy S5 olabilir mi?

Sonraki sayfalarımızda donanım özelliklerinin görüldüğü test raporlarını inceleyebilirsiniz.



iPhone 5S'in en ucuza satıldığı ülkeler!
HTC'nin yeni telefonu 'One Two' onaylandı!
Huawei yeni etkinliğini duyurdu! İşte tanıtılacak ürünler
Sonraki Haber