Galaxy S6'nın bu tasarımda olmasını ister misiniz?

Samsung'un merakla beklenen amiral gemisi Galaxy S6 nasıl görünecek?

İtalyan menşeli hdblog.it sitesi Galaxy S6'nın sızan kasa fotoğraflarından yola çıkarak oluşturduğu muhtemel Galaxy S6 çalışmalarına yenilerini ekledi. Hatırlayacak olursak SamMobile sitesi kısa süre önce Galaxy S6'nın renk seçeneklerini duyurdu. Yeni görüntülerde bu defa Galaxy S6'nın söz konusu renk seçeneklerinin nasıl görünüceği gösteriliyor. 

Galaxy S6'nın beyaz, altın, mavi ve mavi-yeşil olmak üzere dört renk seçeneği mevcut olacak. Özellikle mavi-yeşil renk seçeneğinin Galaxy S6'da nasıl görüneceği şimdiden merak uyandırıyor. Sitenin hazırlamış olduğu yeni görsellerde söz konusu renge sahip muhtemel Galaxy S6'yı görüyoruz. 

Galaxy S6'nın tasarımından söz edecek olursak; son dönemde gerçekleşen sızıntıların büyük bölümü göstedi ki Galaxy S6'nın kenarları son dönemde birçok üreticinin de benimsediği oval yapılı olacak. Kameranın sağ bölümüne aktarılan LED flaş ve nabız ölçer sensörü, alt bölüme konumlandırılan hoparlör, metal kasa, Galaxy S5'e göre daha ince, dar ve uzun bir kasa telefonun yapısında bizleri karşılaması muhtemel detaylar olacak. 

Alt bölümde ve sonraki sayfalarda muhtemel Galaxy S6'ya göz atabilirsiniz. Telefonun tasarımı hakkında siz ne düşünüyorsunuz?













One M7'nin geliştirici sürümü için Android 5.0 güncellemesi başladı
Galaxy S6'da çıkıntılı bir kamera yer alacak
Samsung'un amiral gemisi katili modeli için geri sayım başladı
Sonraki Haber