Galaxy S9+ tüm tasarımıyla karşınızda!

Samsung'un sıradaki amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S9'un büyük versiyonu Galaxy S9+ sızdırıldı.

Samsung Galaxy S9'un gelecekteki olasılığını gösteren bir dizi görüntü gördükten kısa bir süre sonra, Samsung'un bir sonraki amiral gemisi olan ve daha büyük varyantını sunan Galaxy S9+'ın benzer görüntülerine bakabiliriz.

Tanıtılmayan telefonları sızdırma konusunda çok iyi bir sicile sahip olan MySmartPrice ve @OnLeaks tarafından ortaya konan bu yeni Galaxy S9+, Samsung'un iki dahili telefonunun boyutları haricinde daha fazla ayırt edilebilir yönünü doğruluyor. Galaxy S9'un tek bir arka kameraya sahip olduğu söylenirken, daha büyük Galaxy S9 +, Galaxy Note 8'de olduğu gibi dikey olarak değil, yatay olarak yerleştirilmiş bir çift arka kamera ile birlikte gelecek.

Çift ana kamera haricinde Samsung Galaxy S9 +, S9'a çok benziyor ve benzer şekilde yerleştirilmiş bir arka parmak izi tarayıcıya sahip olacak (kameranın altında). Qualcomm'un güçlü Snapdragon 845 işlemcisi de dahil olmak üzere donanım olarak her ikisinin de aynı olması bekleniyor.

İlginçtir ki, Galaxy S9+'un 6.1 inçlik ekranı olduğu söyleniyor.  Bu, bu yılki Galaxy S8+'ın 6.2 inç ekranından 0.1 inç daha küçük. Yeni telefon 157.7 x 73.8 x 8.5 mm ölçülerinde ve bu durumda Galaxy S8 + (159.5 x 73.4 x 8.1 mm) kadar uzun değil, biraz daha geniş ve kalın olacak. Umarız, bu ölçüler Samsung'un daha büyük bir pil sunacağı anlamına geliyordur.

Galaxy S9 + ve S9 ile Samsung, iPhone ve iPhone Plus modelleriyle Apple'ın yaptıklarını yapıyor gözüküyor ve daha büyük modelde gelişmiş bir kamera deneyimi sunuyor. Galaxy'nin şimdiye kadarki en büyük amiral gemileri böyle değildi ve aslında S9+, çift arka kamera özellikli ilk Galaxy S modeli olacak.

Samsung muhtemelen Galaxy S9 + ve Galaxy S9'u önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan MWC 2018'de (28 Şubat - 1 Mart) duyuracak.

Aşağıdaki galerimizden telefonu tüm tasarımı ile inceleyebilirsiniz.

Samsung için 2018 yılı pek iyi geçmeyebilir
Herkes için iOS 11.2.5 Public Beta çıktı!
Skoda Kamiq fiyatları dipte! Bundan ucuzu Tofaş!
Sonraki Haber