Gerçek Xiaomi Mi 5 canlı canlı görüntülendi

Xiaomi Mi 5'in gerçek görüntüsü sızdırıldı.

Dün sizlere Xiaomi Mi 5 olduğu iddia edilen bir görsel göstermiştik. Ancak görseldeki telefon Xiaomi Mi Note’un Photoshop’lu hali gibi görünüyordu.  Daha sonra Weibo üzerinde paylaşılan ve Xiaomi Mi 5’e ait olduğu iddia edilen canlı fotoğraf, kısa bir süre sonra geri kaldırıldı. Ancak kaldırılmadan önce görüntülerin başkaları tarafından alınması engellenemedi.

Fotoğraftaki telefon ince çerçevelere sahip ve daha önce gelen bilgilerde parmak izi tarayıcı özelliğine sahip olacağı belirtilmişti.  Parmak izi okuyucudan bahsetmişken, şirketin bu özellikle alakalı aldığı patent görüntüleri de sızdırıldı. Bu patente göre parmak izi tarayıcı ekranda gömülü ve bu da telefonun ultrasonik parmak izi tarayıcı özelliğine sahip olduğunu gösteriyor. Ancak sızdırılan görselde Home düğmesi var ve bu durum şirketin ultrasonik parmak izi tarayıcı bir sonraki modelinde kullanacağını gösteriyor.

Aşağıda ve sonraki sayfalarda Xiaomi Mi 5’in yeni canlı görüntülerinin yanı sıra, tasarım patentindeki çizimlerini de inceleyebilirsiniz.








Telefonunuzda Eksik Kalmış Son 5 Uygulama
Samsung’un Android 6.0 güncellemesine göz atın [video ve yenilikler]
LG'den uygun fiyata dev oyuncu monitörü; tam 45 inç
Sonraki Haber