Google+, Android ve iOS için güncellendi

Güncelleme kapsamında birçok yenilik sunulurken, Snapseed'in katkıları nihayet Google+'ta yer aldı.

Google’ın Play Store için kapsamlı bir güncelleme hazırlığında olduğu bir süre önce ortaya çıkan video ile ortaya çıkmıştı. Arama motoru devi Play Store cephesinde sağlayacağı yenliklerin yanı sıra popüler sosyal ağ uygulaması Google+ için detaylı bir güncelleme yayınladı.

Geçtiğimiz yıl eylül döneminde iOS platformu için önemli bir uygulama olan Snapseed’i satın alan Google, bu sayede Instagram'a ciddi bir rakibi bünyesine katmış ve uygulamada bulunan özelliklerin tümünün Google+’a entegre edilmesinin önü açılmıştı. Sunulan kapsamlı güncellemede Snapseed’in izlerine de rastlanırken, 3.6 sürümüne kavuşan uygulamayı Play Store ve App Store’dan indirebilirsiniz.

Güncelleme kapsamında kullanıcılar fotoğrafları farklı efektlerde düzenleyerek Google+ hesabı üzerinden paylaşabilecek. Ekran sayısı arttırılan uygulamada video ya da fotoğrafların tıklanmasıyla dosyaların yer aldığı siteye erişim sağlanabilecek. Etkinleştireceğiniz seçenek ile konumuzu dilediğiniz kişilerin görmesine imkan sunmanın yanı sıra yorum ve +1 gibi eylemler artık daha belirgin olarak görünecek.

HTC, “Quietly Brilliant” sloganına veda ediyor
Nook tabletler için ‘binlerce’ uygulama sözü verildi
WhatsApp sonunda kullanıcıları dinledi, o özellik hayata geçiriliyor
Sonraki Haber