Google Chromecast 11 yeni ülkede satışa sunuldu

Tablet ya da telefondaki oyun ve diğer içerikleri daha büyük ekranlara taşımayı hedefleyen cihazının ülkemizde de satılması bekleniyor.

Google'ın geçtiğimiz yıl temmuz döneminde Android 4.3 ve Yeni Nexus 7 tanıtımları esnasında kullanıcılarla buluşturduğu yeniliklerden biri de Google Chromecast olmuştu.

Standart bir USB bellek boyutundaki bu cihaz, HDMI yuvasından TV’ye bağlanıyor ve bilgisayar, akıllı telefon ve tabletteki görüntünün TV’ye yansıtılmasını basit şekilde gerçekleştiriyor. Google'ın televizyon endüstrisinden pay almak için en önemli hamlelerinden biri olarak gösterilen Chromecast; Netflix, YouTube ve Google Play desteğini arkasına alırken, Android'in yanı sıra iOS işletim sistemli cihazlar, PC ve Mac'ler tarafından da desteklenmektedir. 

35 dolar etiket fiyatıyla şu ana kadar sadece Amerika sınırları içerisinde satışa sunulan Google Chromecast 11 yeni ülkeye yelken açarak kullanıcı kitlesini genişletmek istiyor.

Avrupa'da 30 sterlin ile 35€ civarında bir fiyatla raflarda olacak Chromecast'ın ilk olarak İngiltere, Kanada , Fransa, Almanya , İspanya, İtalya ,Hollanda , Norveç , İsveç , Danimarka ve Finlandiya'da satışa sunulacağını belirtelim. Söz konusu cihaz ayrıca resmi kanallar yoluyla ülkemize de giriş yapacaktır.

Google klavye güncellendi
GM Discovery Elite'in fiyatı belli oldu!
Popüler Andorid modeli ChatGPT özelliğine kavuştu, hemen telefonunuzu güncelleyin
Sonraki Haber