Honor Magic 5 Lite resmen tanıtıldı

Çinli akıllı telefon üreticisi Honor, Avrupa pazarında orta sınıf bir akıllı telefon olan Honor Magic 5 serisinin "junior" modeli Honor Magic 5 Lite’ı tanıttı.

Çinli akıllı telefon üreticisi Honor, Mobil Dünya Kongresi 2023'ü beklemeksizin yeni amiral gemisi Magic 5 serisinin "Lite" modelini tanıttı. Akıllı telefon, bilindik tasarıma, orta sınıf işlemciye, yüksek yenileme hızına sahip ekrana ve yüksek kapasiteli bataryaya sahip.

Honor Magic 5 Lite, önceden bazı ülkelerde piyasaya sürülen Honor X9a modelinin yeniden adlandırılmış bir versiyonu olarak geliyor. Cihaz, 6.67 inç 10 bit AMOLED ekranı, FHD+ çözünürlüğü ve 120 Hz yenileme hızıyla birlikte geliyor. Kavisli panel, parmak izi tarayıcısı gibi özelliklere sahip olan akıllı telefon, 6 nm fabrikasyon sürecini temel alan sekiz çekirdekli Snapdragon 695 işlemcisiyle piyasaya sürüldü. İşlemci kümesine 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Cihazda ayrıca 40 watt hızlı şarj destekli 5.100 mAh'lik bir batarya mevcut.

Honor Magic 5 Lite resmen tanıtıldı

Honor Magic 5 Lite'ın arka panelinde halka şeklinde bir kamera ünitesi yer alıyor. Bu ünite, 64 megapiksel ana kamera, 5 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel makro kamera içeriyor. Ön tarafta ise ekranın içine yerleştirilmiş 16 megapiksel selfie kamerası mevcut.

Cihazın diğer özellikleri arasında 5G desteği, NFC modülü, Bluetooth 5.1, USB-C bağlantı noktası ve 3.5 mm kulaklık girişi yer alıyor. Ayrıca, kutudan Android 12 işletim sistemi tabanlı Magic UI 6.0 yüklü olarak çıkıyor.

Honor Magic 5 Lite, 20 Şubat'ta Avrupa'da 379 euro fiyatla satışa sunulacak. Cihazın siyah, yeşil ve gümüş olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor. Şirket, Magic 5 ve Magic 5 Pro modellerini ise 27 Şubat tarihinde MWC 2023'te tanıtacak.

Apple sadık müşterilerine ayrıcalıklı bir ödeme sistemi sunacak
Google'ın gizlilik odaklı reklam izleme çözümü Android'in beta sürümünde
Vivo X100 Ultra ve X100s'in resmi posteri ortaya çıktı! İşte tasarımı!
Sonraki Haber