Honor'un katlanabilir cihazı görüntülendi!

Honor katlanabilir telefon sektörüne giriş yapacak isimler arasında yerini almış durumda. Şirketin ilk katlanabilir cihazı Honor Magic V şimdi görüntülendi.

Honor, ilk katlanabilir akıllı telefonunun Honor Magic V olarak adlandırıldığını resmen doğruladı. Şirket henüz lansman tarihini açıklamamış olsa da şirketten gelen teaser'ların devam etmesi durumunda yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. 

Şirket tarafından paylaşılan son teaser videoda, yakında çıkacak olan Honor Magic V katlanabilir akıllı telefonun tasarımı ortaya çıktı. Video sayesinde telefonun nasıl görüneceği ve nasıl çalışacağı hakkında oldukça iyi fikir sahibi olduk. Akıllı telefonun, Galaxy Z Flip3 veya Moto Razr akıllı telefonlarda gördüğümüz gibi kapaklı değil, Samsung Galaxy Z Fold3'e benzer bir kitap ömrü katlama tasarımıyla geleceği doğrulandı.

Honor'un katlanabilir cihazı görüntülendi!

Honor Magic V, büyük ekran deneyimine odaklanılarak geliştiriliyor. Cihaz açıldıktan sonra tablet benzeri bir deneyim sunacağı söyleniyor ve uygulamanın sistem ekranına uyarlanmasının da optimize edildiği söyleniyor. Honor CEO'su, Magic V'nin 2022'de piyasada bulunan lider katlanabilir akıllı telefon olacağını iddia ediyor. Söylendiği gibi, şu anda bu yeni cihazın piyasaya sürülmesi veya bulunabilirliği hakkında herhangi bir bilgi yok. Ancak telefonun Ocak 2022'de resmiyet kazanmasını bekliyoruz.

Cihazın, bu ayın başlarında piyasaya sürülen en yeni Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti tarafından desteklendiği onaylandı. Yakın tarihli bir sızıntı, yaklaşmakta olan Honor katlanabilir akıllı telefon için 8 inçlik bir iç ekran ve 6.5 inçlik bir kapak ekranı iddia ediyor.

Xiaomi 12 canlı kanlı görüntülendi! 12 Pro özellikleri netleşti
SIM kart yuvasız iPhone geliyor!
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber