HTC, 2 telefon daha hazırlıyor: M4 ve G2

Tayvanlı üretici M7'nin yanı sıra yılın ilk döneminde iki telefonu daha kullanıcılara sunacak.

HTC, 19 Şubat’ta amiral gemisi olarak adlandırılan M7 kod isimli telefonu resmen duyuracak. Tayvanlı üreticinin şubat sonunda gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi ya da bahar döneminde duyurmayı planladığı iki yeni telefonu daha ortaya çıktı.

M4 olarak adlandırılan telefon orta seviyede, G2 ise giriş seviyesinde konumlandırılıyor. Söz konusu teknik detaylardan bahsedecek olursak; M4, 4.3-inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü ekrandan oluşuyor. 1.2GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm işlemciden güç alacak telefonun arka bölümünde 13MP, ön bölümünde ise 1.6MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor. 16GB depolama alanı, 1700mAh pil gücü, 1GB RAM ve Android 4.1 Jelly Bean telefonun dikkat çeken diğer detayları arasında yer alıyor.

G2 kod isimli model ise, 1GHz saat hızında çalışan muhtemelen tek çekirdekli bir işlemciden güç alacak. 3.5-inç boyutunda 480 x320 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 4 GB dahili depolama alanı, 5 MP kamera ve 1.400 mAh bataryaya ve Android 4.0 ICS telefonun sunacağı teknik özellikler olacak.

Galaxy S III için yeni bir güncelleme yayınlandı!
Xperia Z'nin beyaz rengi ne kadar fiyatla geliyor
Popüler Andorid modeli ChatGPT özelliğine kavuştu, hemen telefonunuzu güncelleyin
Sonraki Haber