HTC cephesinden Android L'ye ilişkin ilk bilgiler geldi

Tayvanlı üretici güncelleme dağıtım takvimini belirledi.

One M8 ve One M7 için Android 4.4.4 güncellemesini test etmeye devam eden HTC cephesinden henüz tanıtılan Android L sürümüne ilişkin ilk bilgiler geldi. Son dönemin en hızlı güncelleme dağıtan firmalarının başında gelen Tayvanlı üretici kendisiyle temasa geçen kaynaklara 90 gün içerisinde One M8 ve One M7 için Android L güncellemesini yayınlanacağı bilgisini verdi.

Android 4.4 KitKat dağıtımında da HTC, 90 gün içerisinde güncellemeyi One M7 için yayınlanacağı sözünü vermişti ve bu sözü yerine getirdi. Dolayısıyla One M8 ve One M7 kullanıcıların yine öngörülen zaman diliminde Android L güncellemesinin keyfini çıkaracaklarını söyleyebiliriz.

Google'ın da Android L'nin resmi dağıtımını sonbaharda yapması bekleniyor. Önümüzdeki saatlerde geliştiricilere sunulacak önizleme sürümü ilk olarak Nexus 5 ve Nexus 7'ye uyarlanacak. Görünüşe bakırsa Google ile birlikte diğer Android üreticileri de yeni Android sürümünü eş zamanlı dağıtacak. En azından HTC'nin bu yönde bir tavır sergileyeceğini ifade edebiliriz. 

Google, Android L'nin geliştirici önizleme sürümünü duyurdu
Google IO: Google gelişmekte olan ülkeler için Android One telefonu duyurdu
Skoda Kamiq fiyatları dipte! Bundan ucuzu Tofaş!
Sonraki Haber