Huawei Nova 7 ailesinin özellikleri ve fiyatları sızdırıldı!

Akıllı telefon pazarının lider isimlerinden biri olan Huawei, Nova 7 ailesini 23 Nisan’da tanıtmaya hazırlanıyor! İşte cihazlara dair son detaylar!

Akıllı telefon pazarında ciddi bir yer edinen ve ülkemizde de fazlasıyla tutulan bir marka olmayı başaran Huawei, yeni akıllı telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz Şubat ayında Nova 7i ile karşımıza gelen şirket, bu sefer de Nova 7 ailesinin yeni üyelerini bizlere tanıtmayı planlıyor. Nova 7 SE, Nova 7 ve Nova 7 Pro isimleri ile gelecek olan ailenin yeni üyeleri, donanımsal anlamda bizleri gerçekten de tatmin edecek gibi görünüyor. 23 Nisan 2020 tarihinde tanıtılacağı öngörülen telefonların bazı özellikleri ise sahneye çıkışlarına 2 haftadan az bir süre kala sızdırıldı!

Huawei Nova 7 ailesinin özellikleri ve fiyatları sızdırıldı!

Cihazların işlemci özelliklerine dair detaylar sızdırıldı. Telefonlardan Huawei Nova 7 SE, Kirin 820 işlemcisinden gücünü alırken, Nova 7 modelinde Kirin 985 işlemcisi kullanılacak. Ailenin en büyük ferdi olan Nova 7 Pro tarafında ise Kirin 990 5G işlemcisi bulunacak. Söz konusu telefonların üçü de 5G bağlantısını destekleyecek. Kamera noktasında ise arka bölümde yer alması planlanan dörtlü kurulumdan başka herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Huawei Nova 7 Pro, tahmin edileceği gibi tanıtılacak olan telefonlar içerisinde en yüksek fiyat etiketine sahip olan cihaz olacak. Nova 7 Pro için dillendirilen fiyat ise 493 dolar civarında. Diğer modeller olan Huawei Nova 7 ve Nova 7 SE için henüz bir rakam ifade edilmese de daha düşük bir fiyat etiketine sahip olacakları kesin. Cihazlar, tanıtımlarından hemen hemen bir hafta sonrasında raflardaki yerini alacak.

Uygun fiyatlı Nokia 9.3 PureView de koronavirüs engeline takıldı
Samsung kendi katlanabilir ekranı için kolları sıvadı
Dünyaları kazanan Elon Musk, çalışanlarına büyük ayıp etti, küfür etse bu kadar ağır olmazdı
Sonraki Haber