Huawei'nin Windows Phone 8'li telefonu sızdırıldı!

Windows Phone 8 ile çalışan cihazlar kervanına o da katıldı.

Microsoft Windows Phone 8'i bu ay sonuna doğru resmen tanıtacak. Samsung, Nokia ve HTC gibi firmalar Windows Phone 8 mobil işletim sistemi ile çalışan cihazlarını tanıttılar. Şimdide bu kervana Huawei katıldı.

Huawei'ın Windows Phone 8 işletim sistemli ilk akıllı telefonu W1 en sonunda göründü. Şirkete ait olduğu söylenen W1'e ait iki farklı fotoğraf internete sızdırıldı.

Wuawei W1 ilk bakışta HTC'nin Windows Phone 8S modelini anımsatıyor.  Mavi arka kapak ile tasarlanmış W1'in arka yüzünde, 5 megapiksel çözünürlüğünde kareler yakalayabilen kamera bulunuyor. Ayrıca cihazın arka yüzünde Windows Phone logosunu görmeniz mümkün.

Cihazın ekran özelliklerine bakıldığı zaman 4.0-inç boyutunda - 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekran, VGA çözünürlüğünde ön kamera ve dokunmaya duyarlı üç adet menü tuşu görülüyor.

W1'de, 1.2 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci ve 512 MB RAM mevcut. Cihazda 4 GB'lık dahili flash bellek ile 2000 mAh'lik bataryaya yer verilmiş. 310 dolar olacağı belirtilen Huawei W1'in rakiplerini zorlaması bekleniyor.

İşte Sony'nin Nexus akıllı telefonu!
Sony Xperia T video örneği !
Huawei'den göz alıcı etkinlik: MateBook X Pro, MatePad, giyilebilir ürünler ve dahası
Sonraki Haber