Hyundai Elantra Türkiye'de satışa çıkalı 1 ay geçmeden zammı gördü!

Hyundai'ın 2021 yılında Türkiye'de satışa çıkarmayı planladığı 5 modelden biri olan Elantra, satışa çıkalı daha ilk ayını doldurmadan zam gördü!

Merakla beklenen ve Hyundai'ın 2021 yılında Türkiye'de satışa çıkarmayı planladığı 5 modelden biri olan Elantra, bilindiği üzere geçtiğimiz Nisan ayında ülkemizde satışa çıkmıştı. Böylelikle i10, i20, KONA, TUCSON gibi model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Hyundai, ürün gamına Elantra isimli otomobil modelini de dahil etmiş oldu.

Ancak Elentra, Türkiye'de satışa sunulmasının ardından henüz 1 ay bile geçmeden zam gördü. Geçtiğimiz Nisan ayında, en boş pakete sahip 1.6MPI 6 İleri Manuel Style (Benzinli) modelinin tavsiye edilen liste fiyatı 231.500 TL olarak listelenmişti, içinde bulunduğumuz  Mayıs ayında bu fiyatın yine aynı olduğunu görüyoruz.

Ancak geçtiğimiz Nisan ayında, en dolu pakete sahip 1.6MPI CVT Otomatik Elite Plus (Benzinli) modelinin tavsiye edilen liste fiyatı 410.000 TL iken, bu modelin Mayıs ayında 5.000 TL zam görerek 415.000 TL olarak karşımıza çıktığını görmekteyiz.

Yeni Elentra'nın dikkat çeken bazı özelliklerinden bahsedecek olursak, model selefine göre göre 16 litre genişleyen bagajı sayesinde 474 litre hacim sunduğunu söleyebiliriz. Ayrıca 10,25 inçlik iki panelden oluşan bilgi ekranı ve gösterge paneli birbirine bağlanmış durumda. Siyah, bej ve açık gri olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile sunulan koltuklar, en üst donanım seviyesi Elite Plus’ta deri olarak tercih edilebiliyor.

Elite Plus demişken, 2021 Hyundai Elantra 1.6 MPI 123 PS CVT Elite Plus modelinin dikkat çeken özellikleri ise aşağıdaki gibi sıralanmış.

Silindir Hacmi: 1598 cc
 
Yakıt Tipi: Benzin
 
Şanzıman Türü: Otomatik

Beygir Gücü (Toplam):123 hp
 
0-100 Km Hızlanma: 10.7 saniye
 
Karma Tüketim (100 km): 6.2 lt.
 
Çekiş: Önden Çekişli

Dilerseniz şimdi de yeni Style, Style Comfort, Smart, Elite ve Elite Plus olarak toplam beş donanım seviyesine sahip olan Hyundai Elantra'nın diğer opsiyon seçeneklerinin de yer aldığı yeni fiyat listesini ve göz alıcı tasarımını inceleyelim.

Popüler Haberler