İnce tasarımlı Xperia T3'ün ön videosu ve yeni görüntüleri yayınlandı

Sony'nin büyük ekranlı telefonu donanım özelliklerinden ziyade tasarımıyla dikkat çekiyor.

Sony dün sessiz sedasız Xperia T3 akıllı telefonu duyurdu. Sahip olduğu donanım özellikleriyle orta sınıfta konumlandırılan Xperia T3'ü ön plana çıkaran detayı ise kuşkusuz 7mm kalınlık sunan tasarımı olsa gerek. 5.3-inç kategorisinde dünyanın en ince telefonu olarak lanse edilen akıllı telefonda ekran çözünürlüğü HD seviyesinde tutulmuş. Sony'nin Xperia Z'den bu yana sürdürdüğü OmniBalance tasarımı devam ettiren Xperia T3 modelinde ekran ayrıca IPS yapıda ve TRILUMINOS ile Bravia Engine 2 teknolojileriyle desteklenmektedir.

Metal çerçeve, alüminyum alaşımdan imal edilen ve artık Sony imzasına dönüşen parlak güç butonu ve mat polikarbonat malzemeden oluşan arka tasarımıyla genel anlamda şık bir tasarım sunan Xperia T3'ün işlemi birimini 1.4GHz'de çalışan dört çekirdekli Snapdragon 400 ve Adreno 305 GPU oluşturuyor. Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve en güncel Xperia arayüzü beraberinde getiren T3'ün bellek kısmını 1GB RAM, 8GB dahili depolama ve 32GB'ye kadar hafıza kart desteği oluşturuyor. 8MP çözünürlüklü Exmor RS  sensörlü arka kamera, 1.1MP ön kamera ve 2.500mAh kapasiteli pil telefonda öne çıkan diğer donanım bileşenleri.

Xperia T3 temmuz ayında itibaren raflarda olacak. Telefonun fiyatı ise henüz açıklanmadı. Aşağıdan ve sonraki sayfalardan Xperia T3 ilk fotoğraflarına ve ön incelemesine göz atabilirsiniz. 































Tizen'li Samsung Z'nin ilk ön incelemesi yayınlandı [video]
LG G3'ün arka kapağı gerçek metal içeriyor
Seat Ibiza fiyatları dibi gördü! Bu fırsat kaçmaz!
Sonraki Haber