İndirime giren Huawei modelleri - Aralık 2020

Aralık ayının son günlerini yaşarken indirime giren Huawei modellerini sizler için derledik. İşte sizin için en iyi fırsatlar!

Herkesin bildiği üzere son dönemlerde ülkemizdeki akıllı telefon fiyatlarında sürekli bir artış vardı. Fakat özellikle döviz kurunun düşmesi, fiyatların bir nebze de olsa düşmesi ile sonuçlandı. Bu indirimler her markada olduğu gibi Android tarafının en önemli üreticilerinden birisi olan Huawei'de de karşımıza çıkıyor.

Markanın giriş seviyesinde sunmuş olduğu cihazlardan amiral gemi modellerine kadar pek çok farklı telefonunda indirimler yapıldığını söylemekte fayda var. Değerli Teknolojioku takipçileri için hazırladığımız bu galeride, mutlaka herkes bütçesine göre bir telefon bulacaktır diye düşünüyoruz.

Eğer Android tarafında bir telefon satın almak istiyorsanız birçok alternatifiniz bulunuyor. Ancak kabul etmek gerekir ki bunlardan en popüler olanları Samsung, Oppo, Huawei ve Xiaomi. Biz de bugün bunlardan Huawei'nin indirime giren telefonlarını sizler için bir araya getiriyoruz. İşte Aralık sonu itibariyle indirimde olan Huawei modelleri!

Popüler Haberler