İndirime giren Huawei modelleri! Bu fırsatlar kaçmaz!

Bugün sizlerle beraber indirime giren Huawei modellerini paylaşıyor olacağız. İşte Eylül ayının en iyi fırsatları!

İndirime giren akıllı telefon modellerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Sıradaki marka ise Çin menşeli teknoloji devi olan Huawei. Son yıllardaki performansı ile akıllı telefon pazarında zirveye oynayan şirketin şu sıralar zor günler geçirdiğini söylemek yanlış olmaz. Zira bildiğiniz gibi ABD ambargosu, şirketin üretim yapmasında çeşitli güçlüklerin ortaya çıkmasına sebep oldu. Ayrıca Google hizmetlerinden de yararlanamayan Huawei, öz kanyaklarına dönmek zorunda kaldı.

İndirime giren Huawei modelleri! Bu fırsatlar kaçmaz!

Tabii tüm bu gelişmeler neticesinde Huawei önemli ölçüde kan kaybetti. Google hizmetlerini önemseyen çok sayıda kullanıcı, tercihini Huawei yerine başka markalardan yana kullanmaya başladı. Ancak tüm bunlara rağmen şirket hala akıllı telefon pazarının en önemli aktörlerinden birisi diyebiliriz. Eğer siz de Android tarafında bir telefon tercih edecekseniz, Huawei hala en önemli alternatiflerden birisi konumunda.

Eylül ayının son günlerine doğru şirketin telefonlarında güzel indirim fırsatlarının doğduğuna şahit olduk. Listemize göz attığınız zaman, orta seviye modellerden amiral gemi cihazlarına kadar pek çok yelpazeden telefon görebileceksiniz. Bu bakımdan galerimizde hemen her cebe hitap edebilecek cihazların var olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Dilerseniz artık lafı daha fazla uzatmadan listemize göz atmış olalım. İşte detaylar!

Huawei P40 Pro 256 GB

Fiyatı:10.599,00 TL

Popüler Haberler