iPhone 12 Pro özellikleri sızdırıldı

Amerikalı akıllı telefon üreticisi Apple’ın merakla beklenen amiral gemi modeli iPhone 12 Pro’nun bazı özellikleri sızdırıldı. İşte iPhone 12 Pro özellikleri ve diğer detaylar!

Akıllı telefon pazarının lider isimlerinden olan Apple, yeni amiral gemilerini ilerleyen zamanlarda teknoloji severlere tanıtmayı planlıyor. Bu cihazlardan biri olan iPhone 12 Pro ise hiç şüphesiz ki fazlasıyla merak ediliyor. iPhone 12 Pro ve Pro Max için ufak tasarımsal değişiklikler yapacak olan Apple, ana çerçeveyi bozmayı düşünmüyor. ABD merkezli üretici, büyük değişiklikleri daha çok donanımsal açıdan yapmayı planlıyor.

iPhone 12 Pro özellikleri

iPhone 11 Pro’da en büyük gelişmelerden birisi olarak görülen özellik üçlü kamera yapısıydı. Bahsi geçen telefon ile ultra geniş açılı lens ve rakip amiral gemilerde de yer alan ancak daha önceki hiçbir iPhone modellerinde bulunmayan Gece Modu kullanıcılara sunuldu. iPhone 11 Pro’nun kamera performansı sayesinde rakiplerinin önüne geçen Apple, Galaxy S20 Ultra ve Huawei P40 Pro’nun sahneye çıkması ile rakiplerinden bir adım geri kalma riskiyle karşı karşıya. Bu yüzden de iPhone 12 Pro ve Pro Max’ın kamera detayları için çok ciddi planları var.

Popüler Haberler