iPhone 13 mini alınır mı? Kapsamlı analiz!

Apple iPhone 13 mini, daha iyi pil ömrü, daha iyi bir kamera ve iki kat daha fazla depolama alanı ile gelen bir cep güç merkezidir.

iPhone 13 mini, Apple'ın iPhone 13 serisindeki en ucuz ve en küçük cihazıdır. Yalnızca 5,4 inç ekrana sahip olan telefon iPhone SE'den (2020) bile daha küçük ve daha hafifdir.

Yine de, küçücük boyutuna rağmen iPhone 13 mini, Apple'ın sattığı en büyük, en pahalı telefonlar kadar güçlü ve yetenekli. iPhone 13 mini'nin çekiciliğinin anahtarı ise işte burada gizli. Üst düzey bir telefondan beklediğiniz gücü ve yetenekleri, çoğu amiral gemisinden çok daha küçük ve cebinizde taşıması kolay bir pakette sunuyor.

Apple iPhone 13 mini incelemesi: Bilmeniz gerekenler

Bazı kullanıcılar için bu önemli ve iPhone 13 mini'yi benzersiz bir seçenek haline getiriyor. Başka hiçbir büyük üretici bir telefonu bu kadar küçük, güçlü ve özelliklerle dolu yapmaz; yapsa bile daha vasat kamera ve diğer özellikler sizi asla memnun etmez.

Peki bu yıl 13 mini ile ne değişti?. iPhone 13 mini geçen yılki telefonla aynı düz kenarlı görünüme sahip ve ilk bakışta, birkaç küçük ince ayar dışında hemen hemen aynı görünüyor.

Popüler Haberler