iPhone 4S bombaya dönüştü! (video)

Bir gencin cebinde iPhone 4S patladı.

Apple'ın iPhone'u dünyanın en popüler telefonu konumunda. iPhone, özellikleri ile popüler olduğu kadar, patlama haberleriyle de meşhur. Şimdi yeni bir patlama haberi daha geldi ve bu haberde patlama anının video görüntüsü de var. Yani patlama anını göreceğiniz için, aklınızda acaba, olabilir mi soruları oluşmayacak. Bu sefer patlayan model iPhone serisinden iPhone 4S oldu. 17 yaşındaki bir genç, cebinde taşıdığı iPhone 4S marka telefonunun patlaması üzerine büyük bir şok yaşadı. Patlama anını iş yerinin güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.

Finlandiya'da gerçekleşen olayın görüntüleri Fin basınında yayınlandı. Görüntilerde 17 yaşındaki Henri Helminen, babasının arabasından çıkıyor ve yazları çalıştığı iş yerine doğru yürüyor. Bu sırada Henri'nin cebinden dumanlar çıkmaya başlıyor. Aceleyle telefonu cebinden çıkaran Henri telefonu cebinden aldığı gibi kendinden uzak bir yere fırlatıyor. Bu olay esnasında yaşananlar güvenlik kamerası tarafından kaydediliyor.

Henri o anı anlatırken, "Telefonu 3 aydır sorunsuz bir biçimde kullanıyordum. Daha önce ısınma bile meydana gelmemişti. Apple telefonu inceleme kararı aldı" dedi.

Gencin babası ise gördüklerini şöyle anlattı; "Önce oğlumun sigaraya başladığını düşündüm fakat daha sonra bağırmaya başlayınca yardıma koştum. O gün işe bir saat erken gittiği için facianın eşiğinden dönüldü. Çünkü normalde o saatlerde telefon yanındayken uyuyordu" dedi.

Henri'nin elinde yanık izi oluştuğu söylendi.

Aşağıda patlama anını izleyebilirsiniz.

Apple yine Samsung'a muhtaç!
Google Play Store 3.7.13 yayınlandı, hemen indir!
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber