iPhone ile çekilen en iyi 10 kare (Apple seçti)

Apple'ın seçmiş olduğu, iPhone ile çekilen en iyi 10 kareyi sizler için listeledik.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Apple, uzun zaman önce iPhone telefon modelleri ile fotoğraf çekimini desteklemek için yeni bir kampanya başlatmıştı. Hatta ilk olarak bu ayın başında, başlatmış olduğu bu kampanya kapsamında iPhone 6S ve 6S Plus'la çekilmiş en iyi fotoğrafları seçmişti. "Dünya Galerisi" adı verilen kampanyaya fazlasıyla ilgi görmüştü, toplamda 26 ülkedeki 85 şehirden katılımcılar fotoğrafları ile bu kampanyaya dahil olarak destek vermişti. Apple bu fotoğrafları seçerken ünlü fotoğrafçılar ile amatör kullanıcılar arasında kesinlikle ayrım yapmadan, sadece iPhone telefon modelleri ile çekilmiş en iyi fotoğrafları seçmişti.

Hatta Apple, 2015 yılında iPhone 6 kullanıcılarının yaratıcılıklarını kutlamak ve dünya üzerindeki şehir sokaklarına ilham katmak amacı ile global kampanyasında kullandığı reklam panoları ve print reklam alanlarını iPhone 6 kullanıcılarının fotoğrafları ile süsleyerek hem kullanıcıları mutlu etmiş, hem de iPhone 6 modelinin kamera anlamında reklamını yapmıştı. 'iPhone 6 ile çekildi' kampanyası dahilinde 77 farklı fotoğrafçının çektiği fotoğraflardan oluşan 'Dünya Galerisi' ülkemiz de dahil olmak üzere 70 farklı şehirde ve 24 farklı ülkede yayınlanmıştı.

Apple yine aynı kampanya üzerinden benzer bir yarışma düzenledi. Bu defa belli bir model üzerinden değil, tüm iPhone modellerinin katıldığı bir yarışma oldu. Düzenlenen bu fotoğrafçılık yarışmasına yine dünyanın dört bir yanındaki iPhone fotoğrafçıları, gezegenimizin dört bir yanından çektikleri kareleri iPhone Challenge için paylaştı. Katılımcılar birçok fotoğrafın yer aldığı yarışmanın sonuçlarını heyecanla bekliyordu. Sonunda binlerce fotoğraf arasından seçilen kareler belli oldu. Apple'ın açıklamasına göre kazanan 10 fotoğraf; Beyaz Rusya, İsrail, Singapur, ABD ve Almanya gibi birçok ülkeden fotoğrafçıların imzasını taşıyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan seçilen o fotoğraf karelerine hep birlikte göz atalım.

İşte iPhone modelleri ile çekilen en iyi 10 fotoğraf karesi;

Popüler Haberler