İşte 32.000 TL’lik özel tasarım Galaxy Z Flip!

Caviar 32.000 TL’lik özel tasarım Galaxy Z Flip modelini ön siparişe sundu.

Samsung önümüzdeki Salı düzenleyeceği özel etkinlikle yeni S serisi cihazlarını ve Galaxy Z Flip modelini tanıtacak. Güney Koreli teknoloji devi daha yeni nesil katlanabilir ekranlı modelini tanıtmadan, dünyaca ünlü mücevher markası Caviar, Z Flip’in özel versiyonlarını satışa sundu.

Bilmeyenler için ufak bir hatırlatmada bulunalım. Caviar, popüler telefonları alarak onları altın ve pırlanta gibi değerli taşlarla donatıyor. Rus kökenli mücevher şirketi daha önce de Apple, Samsung ve Huawei gibi markaların popüler modellerini aynı şekilde süslemişti.

Genel olarak Caviar tarafından satılan telefonlar normal fiyatının çok üzerinde etiketlerle listeleniyor. Çünkü telefonlarda gerçek altın ve pırlanta kullanılıyor.

Nitekim Caviar aynı şeyi şimdi de Galaxy Z Flip için yaptı. Burada ilginç olan nokta ise henüz bu telefonun tanıtılmamış olması.

Rus mücevher devi kendi sitesi üzerinden 3 farklı Z Flip modelini ön siparişe sundu. Bu modellerin en ucuzu ise 32.000 TL’lik fiyatıyla göz kamaştıran Joker & Harley Quinn versiyonu. Telefonun fiyatı 5210 dolar. Bu tutarın vergiler dahil edilmeden karşılığı ise 32.000 TL. Muhtemelen işin içine vergiler girdiğinde fiyat rahat bir şekilde 45.000 TL’ye ulaşacaktır.

Caviar’ın tasarladığı düz altın kaplama modelin fiyatı 6000 dolar olarak belirlenirken, karbon titanyum kaplama model ise 5690 dolar olarak listelenmiş.

Henüz belli olmasa da Samsung’un Z Flip modelini 1000 – 1200 dolar arasında bir fiyattan satması bekleniyor. Yani 1000 doları telefon için öderken 4000 – 5000 dolar arası da süslemesi için ödemiş olacaksınız.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri en ucuz Caviar modelinin görselleri ile başbaşa bırakalım.

Popüler Haberler