İşte bu! HTC Desire 20 Pro tanıtıldı işte özellikleri!

HTC'nin merakla beklenen orta segmentteki yeni modeli tanıtıldı. İşte HTC Desire 20 Pro özellikleri ve telefona dair diğer detaylar!

Uzun bir süredir sessizliğini koruyan HTC, merakla beklenen yeni orta segment modelini tanıttı. HTC’nin orta segmentteki modeli tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor.

Bilindiği üzere bir süredir HTC’nin yeni modellerini satışa sunacağına dair bazı söylentilere tanıklık ediyorduk. Nitekim bu modeller sonunda satışa çıktı.

Tayvanlı üretici bugün düzenlediği etkinlikte HTC Desire 20 Pro ve U20 5G modellerini tanıttı.

HTC Desire 20 Pro özellikleri ile beğeni topluyor

HTC’nin orta segmentteki yeni modeli Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 665 yonga setinden güç alıyor. Sistemini 6GB RAM ile destekleyen modelin dahili depolama alanı ise 128GB.

1080 x 2340 piksel çözünürlükte IPS LCD ekran ile gelen telefonda delikli ekran tasarımına yer verilmiş. Buna rağmen alt çerçevenin biraz kalın durduğunu söyleyebiliriz.

Telefonun arka kısmında dikey olarak konumlandırılmış 4’lü ana kamera modülü yer alıyor. Bu modülde 48MP’lik geniş açılı kameraya 8MP’lik ultra geniş, 2MP’lik makro ve 2MP’lik derinlik kamerası eşlik ediyor. Telefonun ön yüzünde ise 25MP’lik selfie kamerası yer alıyor.

5000 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir pilden beslenen HTC Desire 20 Pro 15W’lık hızlı şarj teknolojisini de destekliyor.

Elbette asıl merak edilen unsur HTC Desire 20 Pro fiyatı. Henüz Tayvanlı üretici tarafından fiyat bilgisi paylaşılmadı. Fakat HTC’nin başarılı olması için fiyat etiketini kesinlikle 200 euro’nun altında tutması gerekiyor. Aksi takdirde yine Çinli üreticilerin gölgesinde kalacaktır.

ANC özellikli en ucuz kulaklık Honor Magic Earbuds Türkiye’de!
Samsung akıllı telefon fiyatlarını arttırdı!
Xiaomi 15 Pro periskop zoom kamerası ile gelebilir
Sonraki Haber