İşte Galaxy Note 3'ün kamera çekim kalitesi!

Samsung Galaxy Note 3'ün kamera performansı haberimizde!

Samsung’un son amiral gemisi phablet telefon Galaxy Note 3 geçtiğimiz ay tanıtıldı ve yakın zamanda piyasaya sürüldü. Bu cihazın özelliklerini incelemeye devam ediyoruz. Tutto Android sitesi Galaxy Note 3’ün kamerasını inceledi ve bizde sizlere çıkan sonuçları aktarıyoruz.

Bugün multimedya, özellikle kamera, galeri ve video oynatma ile ilgili fonksiyonları analiz edeceğiz. Galaxy Note 3’ün arka kamerası 13 megapiksel, ön kamerası ise 2 megapisel özelliğe sahip. Cihazın özelliklerine bakıldığı zaman gerçekten kaliteli fotoğraflara imza atacak gibi görünüyor.

Galaxy Note 3’ün arka kamerasının bir diğer özelliği ise klasik 1080p çözünürlükte FullHD video kaydının yanısıra, dört kat daha yüksek bir piksel sayısı ile 4K UltraHD çekim yapabilmesi.

Sonraki sayfalarımızda Tutto Android sitesi tarafından yapılan testleri inceleyebilirsiniz. Galaxy Note 3 ile çekilmiş fotoğrafların yanısıra FullHD ve 4K UltraHD çekilmiş videoları ve tam kamera inceleme videosunu inceleyebilirsiniz.

Galaxy Note 3'ün kamera kalitesine ait incelemeleri izledikten sonra fikirlerinizi yorum kısmından bizlere bildirebilirsiniz.

FullHD a 1080p video çekimi

UltraHD 4K video kaydı

Dijital görüntü sabitleyici ile FullHD

Ağır çekim 120fps 1/8

Galaxy Note 3 multimedya incelemesi

Sonraki sayfalarda Galaxy Note 3 ile çekilmiş fotoğrafları inceleyebilirsiniz.















Xperia Z1 ne kadar sağlam? İşte düşürme testi! Video
Apple'ın tutmayan yeni ürünleri!
Vivo'nun yeni amiral gemisi performans testini ağlattı, üst seviye güç
Sonraki Haber