İşte Nokia 3310'un iPhone X versiyonu

Phone Industry tasarımcıları, Nokia 3310'u her yönüyle Galaxy S9 ve iPhone X’e gerçek bir rakip yapacak daha zarif bir versiyonunu oluşturdu.

Nokia 3310, eski modelin popülaritesinden yararlanmak için geri döndü. Ancak uygun fiyatlı akıllı telefonlarla dolu bir dünyada, gerçekten çekici bir özelliğe sahip olmadan hayatta kalmak çok zor.

Aslında, yeni 3310, tasarım ve özellikler açısından çok fazla etkileyici değil. Phone Industry tasarımcıları, telefonun her yönüyle Galaxy S9 ve iPhone X’e gerçek bir rakip haline gelebilecek daha zarif bir versiyonunu oluşturdu.

Videoda ve görüntülerde de görebileceğiniz gibi bu konsept, tamamen yenilenmiş bir Nokia 3310'u, çok çekici bir akıllı telefona dönüştürüyor. Telefonun tasarımı alüminyum çerçeve ve seramik arka kasadan oluşuyor. Bu tasarımı ile telefon, sadece lüks bir his vermekle kalmayıp, aynı zamanda sağlam ve kompakt bir görünüm sunuyor. Açıkçası, bir telefonda seramik malzeme kullanmak, fiyatı önemli ölçüde artıracağı için bunun yerine cam malzeme daha iyi bir seçim olabilir.

Arka tarafta çift kameraya sahip konsept telefonun, 18:9 en-boy oranı ile 6,2 inçlik kavisli ekranı Galaxy S9+’ı anımsatıyor.

Bu telefonun bir konsept olduğunu ve muhtemelen gerçek olmayacağını unutmayalım. Ancak, Nokia 3310'un böyle bir üst düzey ürüne dönüştüğünü görmek hiç de imkansız değil.

Note 8 sahipleri bu haberi kaçırmasın!
Galaxy Note 9 ne zaman tanıtılacak?
Tesla seve seve fiyatlarını düşürdü, sırada daha uygun fiyatlı modeller var
Sonraki Haber