İşte süper telefon Huawei Ascend P2

Huawei amiral gemisi Ascend P2'yi tanıtıyor.

Huawei bildiğiniz gibi bugün basın toplantısı düzenliyor ve Androidli akıllı telefon pazarında daha ileride olmak için önemli bombalarından biri Huawei P2 akıllı telefonunu tanıtacak.  Toplantının başlamasıyla cihazlar basın mensuplarına sergilenmeye başlandı. Cihazı inceleyen CNET ekibi görüntüsünü ve özelliklerini yayınladı.

Buna göre aşağıda resmini göreceğiniz cihazın özelliklerine gelince, 4.1 Jelly Bean ile çalışan telefon 4.7 inç 720p HD ekran, 1.5GHz dört çekirdekli işlemci ve 13 megapiksel kameraya sahip. P2 önceden sızdırılan bilgilerdeki gibi 1.3 megapiksel ön kamera, 16GB dahili depolama ve 1GB RAM özellikleriyle geliyor. Şuan için P1 gibi mevcut en ince cihaz olmasa da, 8.6 milimetre ölçülerle oldukça ince görünüyor.

Huawei’nin başarılı telefonu Ascend P1’in tasarımına benzer bir tasarımla gelen Ascend P2, şık ve parlak beyaz renkli bir arka kapağa sahip.Ön yüzü siyah renkte ve çerçevede olan cihaz geniş bir görünüme sahip.

Cihazın üzerinde fiziksel bir tuş bulunmuyor ve son derece hafif. Bir yöneticinin söylediğine göre Huawei Ascend P2 450 Avro gibi bir fiyat ile 2013 yılının ortasında piyasaya sürülecek.

Sonraki sayfalarda cihaza ait görüntüleri inceleyebilirsiniz.


LG, Optimus G2’de octa çekirdekli işlemci kullanacak
Android 4.2.1 Galaxy S3'te böyle çalışacak! - video
X’in yapay zeka aracı Grok için bomba bir özellik yayınlandı!
Sonraki Haber