İşte ünlülerin kullandıkları telefonlar!

Bu içeriğimizde dünyaca ünlü kişilerin kullandıkları telefon modellerini sizler için bir araya getirdik.

Telefonlar her geçen gün daha da güçleniyor, telefon modelleri sürekli yenilenirken tüketiciler yeni çıkan telefon modellerinin hızına yetişemiyor! Yapılan araştırmaya göre ülkemizde telefon kullanıcılarının, yaklaşık olarak 2.5 yılda bir telefonlarını değiştirdikleri görülüyor. Bunun yanında teknolojinin hızla gelişmesi ile akıllı telefonların hayatımızın neredeyse her alanında yer alır olduğu hepimizin farkında olduğu bir gerçek. Zira geçtiğimiz yıl ülkemizde akıllı telefonların en çok fotoğraf ve video çekmek amacı ile  kullanıldığı açıklanmıştı. Eğer yüzdelik ifade ile bakacak olursak, Türkiye'de telefon kullanıcılarının, cihazlarını fotoğraf ve video için kullanma oranının yüzde 44 şeklinde belirlendiğini söyleyebiliriz. İkinci sırada ise yüzde 38 oranı ile alarm kurmak için kullandığımız görülüyor. Üçüncü sırada ise yüzde 25 oranı ile haberleri takip etmek için kullandığımız belirtiliyor.

Elbette kullanım alanları bunlarla da kalmıyor, bazen fatura ödemek için, bazen bir adresi bulmak için, bazen merak ettiğimiz bir bilgiye ulaşmak için, bazen kafamızı dağıtmak adına video izlemek ya da oyun oynamak için... Anlayacağınız eskiden iletişim kurmak için aldığımız telefonları, belki de farklı amaçlar için daha sık kullanmaktayız.

Varlıklı bazı kullanıcılar ise telefonlarını sadece bir aksesuar olarak kullanır, bazı kullanıcılar sadece en pahalı telefonu kullanıyor olmak için bu modellere sahip olmak istiyor. Bu tür kullanıcılar belki de sahip oldukları telefonun özelliklerinin yüzde 90'ını bile kullanmıyorlardır.

Pek birçok kişi tarafından tanınan, bazıları ise tüm dünya tarafından bilinen ünlülerin hangi akıllı telefon modellerini kullandıklarını hiç merak ettiniz mi? Ünlülerin favorisi; en yeni iPhone cihazlarıyla Apple mı? Samsung mu? Yoksa Huawei mi? Belki de bu markalardan hiçbiridir... Bu telefon seçeneklerinden bazıları sizi şaşırtabilir. Bu içeriğimizde dünyaca ünlü kişilerin kullandıkları telefon modellerini sizler için bir araya getirdik.

İşte dünyaca ünlü kişilerin kullandıkları telefon modelleri;

Popüler Haberler