Kitap okumak için en iyi ücretsiz iPhone uygulamaları

iPhone’unuzda kitap okumanın tadına varın

iPad’inizle, iPod Touch ile ya da iPhone’unuzla kitap okumak ilginizi çekiyorsa, iBookstore’dan çıkamıyorsanız, işte size kitap okumada yardımcınız olacak, kaldığınız yeri hatırlatacak en iyi ücretsiz uygulamalar geliyor.

9.7 inç iPad kitap severler için çok iyi bir ekran boyutu. Tek ihtiyacınız olan bir ebook reader uygulamasıysa, işte size en iyi ve ücretsiz olanları:

1. B&N eReader

İşin ehline başvurmak en iyi. Bildiğiniz gibi B&N ebook cihazlarıyla tanınan bir marka ve uygulamasının da iOS cihazlar için ücretsiz olarak gelmesi büyük şans. Barnes&Noble’ın klasik uygulaması göz hareketlerinizi olabildiğince kullanan en iyi iPhone uygulamlarından biri. Ayrıca bir cep sözlüğü de bulunuyor. Mac ve PC’nize de indirebileceğiniz uygulama aslında çok faydalı seçenekler sunuyor.

İndirmek için tıklayın.

2. Kindle for iPhone

İşin ehli demişken Kindle’ı da esgeçmek olmaz. Amazon’un güzel numaralarıyla gelen uygulama dokunmatik işlevi tam anlamıyla kitabınıza entegre etmiş ücretsiz bir uygulama. Örneğin otobüste kitap okurken, bir sayfayı yarım mı bıraktınız. Eve gittiğinizde sayfayı tekrardan okumamanız için seçenekler sunuyor. Aslında kitap okurken akıllıca bir çözüm.

İndirmek için tıklayın.

3. Stanza

Birden fazla kitabı takip edenler işte sizin için ideal reader. Stanza 50,000 ücretsiz kitaba erişimiyle zengin bir kütüphane sunmasının yanı sıra Amazon’un kendi uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Diğerleri gibi bu uygulama da iOS cihazınıza ücretsiz olarak geliyor.

İndirmek için tıklayın.

4. Wattpad 100,000+ Books

50,000 kitap size az mı geldi. 100 binden fazla seçenek bulabileceğiniz uygulamanın diğerlerinden en büyük farkı içeriği. Yeni çıkan e-book’ları takip konusunda da oldukça başarılı bir uygulama.

İndirmek için tıklayın.

5.ebooks by Kobo

Kitaplarınız için sunacağımız son uygulama Kobo tarafından iPhone ve iPad’ler için yazılan ebook reader. Görüntü ve tasarım olarak kolay kullanılabilir bir ara yüze sahip. Ayrıca ücretsiz olarak iTunes’teki yerini almış durumda. Ayrıca kullanıcı kitlesi de oldukça geniş. Uygulama her hafta ücretsiz olarak indirebileceğiniz online kitapları size sunuyor.

İndirmek için tıklayın.

iPhone 5S'in parmak izi sistemi de hacklendi
İşte esnek ekranlı Samsung akıllı telefonun özellikleri!
Popüler Andorid modeli ChatGPT özelliğine kavuştu, hemen telefonunuzu güncelleyin
Sonraki Haber