LG G Flex 2 Android 6.0 Güncellemesi Almayacak!!!

LG'nin güncelleme konusunda ki sabıkası G Flex 2 ile tekrar gündemde.

LG'nin inovasyon dolu telefonu G Flex 2 tüm mobil cihazlar içinde tasarımı ile öne çıkan bir yapıda. Zira bükülebilir olması telefonun en büyük artısı. İçe kavisli ekranı ile G Flex 2 görenleri kendine hayran bırakan bir telefon oldu. Snapdragon 810'un 2.0 GHz'de çalıştığı tek telefon olma özelliğini de taşıyan G Flex 2'nin ekran deneyimi ise şimdiye kadar hiç yaşamadığınız bir kullanıcı deneyimini size vadediyor. 

Türkiye'de ilk bizim incelediğimiz G Flex 2'yi sokağa çıkartıp telefonu hiç görmemiş genç arkadaşlarımıza telefonla ilgili ne düşündüklerini yaptığımız sokak röportajı ile sorduk ve LG G Flex 2 kendisini gören herkesi hayran bırakmıştı.

LG, Android ekosisteminde güncelleme verme konusunda pekte iyi olmayan bir üne sahip. Bu sabıkasını G4'e Android 6.0 Marshmallow güncellemesini sunarak silmeye çalışan firmanın G Flex 2'ye Android 6.0 güncellemesi vermeyeceğini duyurması ise biz de şok etkisi yarattı.

G4'ten bile daha pahalıya satışa sunulan ve firmanın G4'ten bile daha üst segmentte tuttuğu G Flex 2'ye Android 6.0 Marshmallow güncellemesi vermeyecek olmasını tarafıma bilgi veren Nalse Master isimli kullanıcımıza öncelikle teşekkür ediyor ve geçmiş olsun diliyoruz. 

Kullanıcımız LG Türkiye'ye G Flex 2'ye Android 6.0 Marshmallow güncellemesi ne zaman gelecek diye sorduğunda firmanın G Flex 2'ye Android 6.0 Marshmallow güncellemesi gelmeyeceğini söylediği konuşmanın ekran görüntüsünü aşağıda sizlere sunuyoruz...

WhatsApp’tan Telegram'a engel
BlackBerry Priv için kapsamlı bir güncelleme yayınlandı
Batman Arkham Shadow duyuruldu, efsane seri geri dönüyor
Sonraki Haber