LG G Flex 2'nin Avrupa fiyatı netlik kazandı

Kavisli ekranıyla dikkat çeken telefon 31 Mart'ta satışa çıkacak.

LG'nin CES 2015'te anons ettiği ve kavisli Plastik OLED ekranıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yeni nesil akıllı telefonu LG G Flex 2 mart sonu itibariyle Avrupa'ya giriş yapacak. Şu sıralar sadece Güney Kore'de satışta olan ve 28 Şubat'ta Singapur'da da kullanıcılarla buluşacak kavisli telefon 31 Mart'ta Hollanda'da satışa çıkacak.

LG G Flex 2'nin Hollanda fiyatı 16GB'lik sürüm için 699€ (yaklaşık 1960 lira) olarak açıklandı. 32GB'lik sürüm içinse herhangi bir fiyat açıklaması yapılmadı. İkinci nesil G Flex, birinci nesil G Flex'in 850€ fiyatı hatırlandığında Avrupa'ya daha uygun bir fiyattan giriş yapmış olacak.  

LG G Flex 2 üst düzey mobil cihazlar için geliştirilen 64-bit mimarisine sahip sekiz çekirdekli Snapdragon 810 işlemcisini kullanılan ilk telefon oldu. Telefonun öne çıkan diğer özellikleri; 5.5-inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü P-OLED ekran, 2GB LPDDR4 RAM, 16/32GB dahili depolama, microSD kart desteği, lazer odaklanmalı ve OIS+ destekli 13MP arka kamera, 2.1MP ön kamera, Android 5.0 Lollipop kullanıcı arayüzü, kendi kendini onarabilen arka yüzey, 70mm'lik eğrilik seviyesi ve 3.000mAh kapasiteli pil şeklinde sıralanıyor.

Dilerseniz sonraki sayfalarda LG G Flex 2’ye yakından göz atabilirsiniz.















Uyum içinde şarkı söyleyen 300 Android cihazın korosunu dinleyin!
Galaxy S6'ya ait yazılım bazı şaşırtıcı değişiklikler getirecek
iQOO Z9x 5G'nin lansman tarihi açıklandı! İşte beklenen özellikler!
Sonraki Haber