LG G2, LG G3 ve LG G4 fotoğraf karşılaştırma testi

Dünyada bir ilk...

LG, geçtiğimiz ay yeni nesil G4'ü tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de yaptığı lansmanla bizlere tanıttı. LG G4 bu güne kadar yapılmış en iyi G serisi telefon olmasıyla öne çıkan bir ürün oldu. Lakin bazen üreticilerin aynı tasarımı (HTC One M9 gibi); hatta aynı özellikleri (Xperia Z3 ve Xperia Z3+ gibi) bizlere sunduğu bir ortamda LG hem donanım, hem kavisli ekran ve deri arka yüzeye sahip tasarım, hemde performansı ile kendisini geçmeyi başarabilen bir ürün ortaya koyduğuna şahit olduk.

Peki, LG G4 önceki nesil G modellerine göre özellikle kamera tarafında ne kadar başarılı? Bu sorunun cevabını bulmak amacıyla şimdiye kadar dünyada hiçbir editör tarafından yapılmayan bir işe imza attım. 

LG G2, LG G3 ve LG G4 ile farklı koşullarda fotoğraflar çektik. Şunu belirtmek zorunda hissediyoruz; LG G4 fotoğraf çekimi konusunda sınırları çizen bir yapıya sahip. Galaxy S6 ve LG G4 şu anda en iyi kameraya sahip iki telefon. Özellikle gece çeklimlerinde LG G4 profesyonel kameralara bile taş çıkartıyor. Biz çekimlerimizi otomatik modda yaptık fakat kameranın neredeyse tüm ayarlarına müdahale edebiliyor ve kusursuz fotoğrafı birkaç denemeden sonra yakalayabiliyorsunuz. Yani çekilen bu fotoğrafları manuel modda çekseydik LG G4 otomatik moddan çok daha başarılı sonuçlar verebilirdi ama haksızlık olmaması amacıyla otomatik modu kullandık.

Bu noktada şunu da açıkça söyleyelim. LG G4 renk doğruluğu konusunda bizi kendine hayran bıraktı. Zaten inceleme fotoğraflarını görünce ne demek istediğimizi anlayacaksınız. Özellikle çiçek fotoğraflarına dikkat etmenizi öneriyoruz.

İşte dev karşılaştırma...

Not: Fotoğrafların üstlerine tıklayarak orijinal hallerine ulaşabilirsiniz...

LG G2

LG G3

LG G4

LG G2

LG G3

LG G4

LG G2

LG G3

LG G4

LG G2

LG G3

LG G4

LG G2

LG G3

LG G4

LG G2

LG G3

LG G4

LG G2

LG G3

LG G4

LG G2

LG G3

LG G4

LG G2

LG G3

LG G4

LG G2

LG G3

LG G4

Gece Çekimleri

LG G2

LG G3

LG G4

LG G2

LG G3

LG G4

LG G2

LG G3

LG G4 

Periscope Android'de 'initializing video stream' hatası!
Xiaomi Mi 5 iddiaları: Snapdragon 820, 4GB RAM ve 5.1mm kasa
Nissan Juke fiyatları dibi gördü! Duster fiyatına Juke fırsatı!
Sonraki Haber