LG G3'ün harika kılıfı QuickCircle Case ve arayüzüne yakından bakın

LG G3'ün çok işlevsel QuickCircle Case kılıfını çok beğeneceksiniz.

LG G3’ün en ilgi çekici aksesuarlarından biri olan QuickCircle Case kılıf, cihazla birlikte gelen en şık yeniliklerden biri. LG G2’de ilk olarak gördüğümüz bu kılıfın tasarımı değiştirilmiş ve LG G3’ün Hızlı pencere özelliğinin arayüzüne uygun olarak tasarlanmış.

Kapağı kaldırmak zorunda kalmadan önünde bulunan dairesel bir açıklıktan işlevleri gerçekleştirebiliyorsunuz. LG’nin kendisi tarafından tasarlanan bu kasanın birincil işlevi, amiral gemisinin muhteşem görüntüsüne zarar gelmeden güvende tutmaktır. Kapak kapandığında özel arayüzü sayesinde mesajlaşma, telefon görüşmeleri, müzik çalar, kamera, saat ve hava durumu gibi işlevlere hızlı erişim sağlar.

Aynı zamanda, LG G3 QuickCircle minimum ağırlık ve hacime sahip Yani cihazı kalınlaştırmaz ve ağırlaştırmaz. Cihazı oturtmak için, arka kapak çıkarılır ve aksesuar onun yerine takılır. Bunların yanısıra QuickCircle LG G3’ün kablosuz şarj olmasını sağlıyor.

Ayrıca kapağını arkaya katlamak zorunda kalmadan telefon görüşmesi için ve RBG bildirim ışığı için deliklerde bu kılıfta mevcut. 5 renk seçeneği ile gelecek olan QuickCircle Case’nin fiyatı henüz bilinmiyor. Ancak LG G3 ile almaya değer bir kılıf gibi görünüyor.

Sonraki sayfalarda QuickCircle Case’nin görüntülerini işlevleri ile birlikte inceleyebilir, tanıtım videolarını izleyebilirsiniz.
























LG G3 tanıtım gecesinden kareler!
Xperia ZR için Android 4.4 güncellemesi başladı
Huawei efsanesi geri döndü, zirveye yerleştiler
Sonraki Haber