LG G3'ün kamerası Galaxy S5, HTC One M8, Galaxy Note 3 ve iPhone 5S ile yarışıyor

LG G3'ün ilk kamera örnekleri Galaxy S5, HTC One M8, Galaxy Note 3 ve iPhone 5S ile karşılaştırıldı.

LG G3 tanıtıldı ve tüm merak edilen sorular cevabını buldu. Tüm özellikleri bilinen LG G3’ün bundan sonra ise bilinen bu özelliklerin nasıl çalıştığı ve ne kadar iyi olduğu kontrol edilecek. Bunlardan biri de OIS + ve lazer ışıklı 13 megapiksel kamerası.

Bildiğiniz gibi her çıkan yüksek özellikli yeni amiral gemileri diğerleri ile karşılaştırılarak kamera kalitesi kontrol edilir. LG G3’te de aynı şey oldu ve son model amiral gemileri Galaxy S5, HTC One M8, Galaxy Note 3 ve iPhone 5S ile cihazın ilk kamera örnekleri karşılaştırıldı.

LG G2 ile aynı kamera sensörüne sahip olan LG G3, selefine göre daha iyi bir görüntü sabitleme uygulaması OIS + ve daha hızlı fotoğraf almak için kamerayı odaklamada yardımcı olan lazer ışık özelliği mevcut. Bu yüzden LG G ile aynı fotoğraf kalitesi olabileceği düşünülüyor.

Ancak yapılan ilk çekimlerde bu endişelerin boşuna olduğu görüldü. Cihazın kamerasının özellikleri kaliteli, renkler harika ses gürültü seviyeleri ise mükemmel.

Sonraki sayfalarımızda LG G3’ün Galaxy S5, HTC One M8, Galaxy Note 3 ve iPhone 5S ile karşılaştırma fotoğraflarını inceleyebilirsiniz.


LG G3

Apple iPhone 5S

HTC One M8

Galaxy Note 3

Galaxy S5


LG G3

 

Apple iPhone 5S

HTC One M8

Galaxy Note 3

Galaxy S5


LG G3

Apple iPhone 5S

HTC One M8

Galaxy Note 3

Galaxy S5


LG G3

Apple iPhone 5S

HTC One M8

Galaxy Note 3

Galaxy S5

iPhone 6, 19 Eylül'de tanıtılabilir
Nexus 8 tablete ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor
Galaxy S25 serisi hakkında şok iddia, bu gerçek olabilir mi?
Sonraki Haber