LG'nin esnek ekranlı akıllı telefonu ne kadar sağlam? Video

LG G Flex düşürme testi haberimizde!

Yeni çıkan popüler akıllı telefonlara yapılan düşürme testlerini mutlaka görmüşsünüzdür. Düşürme testleri genelde akıllı telefon veya tabletlerin belli bir mesafeden düştüğü zaman ne hale gelebileceğini ölçmek için yapılıyor. Bu test şimdi de LG’nin esnek ekranlı akıllı telefonu LG G Flex’e yapıldı.

Şimdiye kadar cam, metal ve plastikten yapılmış birçok cihaza düşürme testleri yapıldı ve en sağlamında bile mutlaka ekranda hasar oluştu. Aslında yeni nesil kavisli tasarıma sahip akıllı telefonların ekranlarının kazalara karşı daha dirençli olabileceği konusunda bir umudumuz var.

Peki LG G Flex ne kadar dayanıklı? Bildiğiniz gibi daha önce yayınlanan videolarda LG G Flex’in 40 kg ağırlığa kadar dayanıklı olduğu ve çizikleri kendi kendine iyileştirdiğine şahit olmuştuk. Peki düşen bir LG G Flex bu darbelere ne kadar dayanabilir?

Aşağıda LG G Flex’in düşürme testini izleyebilir, sonraki sayfalarda çıkan sonucu resimlerle inceleyebilirsiniz. Düşüncelerinizi bizlere yorum kısmından belirtebilirsiniz.























Sony destek sayfasında Android 4.4 açıklaması
Huawei’in dev telefonu Ascend Mate II görüntülendi
Seat Ibiza fiyatları dibi gördü! Bu fırsat kaçmaz!
Sonraki Haber