LG'nin yeni amiral gemisi kesinleşti - video

LG, CES 2013 ile ilgili video yayınladı.

LG firmasının, bu yıl içinde OLED televizyonlardan küçük ve orta ölçekli panellere kadar ekran teknolojileriyle ilgili birçok tanıtım gerçekleştireceği ve 5.5 inç büyüklüğünde Full HD (1920 x 1080) çözünürlüklü, 403ppi piksel yoğunluğuna sahip ve yalnızca 1mm çerçeveye sahip bir akıllı telefon ekranı sergileyeceği söyleniyordu.

Yeni gelen iddialara göre LG, sadece yeni telefon panelini tanıtmayacak. Şirket bu panelin kullanıldığı bir amiral gemi akıllı telefonunu da resmen duyuracak. Amiral gemisinin Optimus G2 ismiyle piyasaya sürülmesi bekleniyor. Cihaz 5.5 inçlik ekranını tek elle tutuşu zorlaştırmaması için enine genişlemeye gerek duymadan oldukça dar bir çerçeveye oturtulacak şekilde tasarlanmış.

Bu iddiaların yanı sıra LG tarafından resmen yayınlanan CES 2013'teki duyurularla ilgili tanıtım video ve yukarıdaki yayınlanan görsel bir akıllı telefon modelinin geleceğini işaret ediyor. LG'nin ürünlerini tanıtacağı konferans Türkiye saatiyle 8 Ocak, 06:00'da başlayacak. Aşağıdaki videoda detayları inceleyebilirsiniz.

Blackberry Z10, iPhone 4S ile yan yana görüntülendi
Jelly Bean kullanım oranı artıyor
Tesla’da sular durulmuyor, bir ayrılık daha
Sonraki Haber