Microsoft Skydrive Android uygulaması çıktı, indirin!

Dünyanın en iyi bulut hizmeti nihayet Android'e de geldi!

Günümüzün en iyi bulut depolama hizmetlerini sunan firmalar arasında bulunan Microsoft geçtiğimiz günlerde Android kullanıcıları için güzel bir haberin müjdesini vermiş, Android kullanıcılarını büyük bir beklenti içine sokmuştu.

Microsoft, bulut depolama hizmeti Skydrive'ın Android uygulamasını yaptığı hazırlıkların ardından geçtiğimiz saatlerde hizmete sundu. Uzun zamandır merakla beklenen uygulama nihayet Google Play Store'daki yerini aldı.


Her an her yerden erişebileceğiniz kendinize ait büyük bir depolama alanının olduğu, her türlü aygıttan erişebileceğiniz kolay bir uygulamadır. Bulut teknolojisi olarak nitelendirdiğimiz bu teknolojinin Android telefonlara kadar gelmesi kullanıcıların günlük hayattaki sosyal yaşantısını ne kadar değiştirdiğinin hepimiz farkındayız.



Sizinle paylaşılan dosyalara erişim.
Son kullanılan belgelerin görüntüleyebilme.
Telefonunuzdan birden fazla fotoğraf veya video seçip yükleme hizmeti.
Yüklenilen dosya ve fotoğrafları başkalarıyla paylaşabilme. - E-posta veya başka bir uygulama için bağlantı gönderebilme.
Diğer Android apps SkyDrive dosyaları açabilme.
• Dosyalarınızı Android'den yönetebilir - silebilir ya da yeni klasörler oluşturabilme, gibi daha bir çok kolaylığı sunmaktadır.


Uygulamayı hemen ücretsiz bir şekilde buradan indirebilirsiniz: Appsmerkezi - Skydrive Android

Galaxy S 2'ye NFC de gelecek mi?
Verizon, AT&T ve T-Mobile'dan dev proje geliyor!
Türkiye'deki popüler bir model daha HyperOS güncellemesi aldı
Sonraki Haber