MIUI 12 alacak Xiaomi modelleri! Tam liste!

Xiaomi MIUI 12 alacak modeller listesini güncelledi. Listede 2020 yılında MIUI 12 alacak tüm Xiaomi modelleri yer alıyor! İşte detaylar.

Xiaomi MIUI 12 alacak modeller listesini nihayet güncelledi. Çinli üretici daha önce yayınladığı listede bazı Redmi modellerini es geçmişti. Nitekim yayınlanan yeni liste ile es geçilen popüler Redmi modelleri de listeye dahil edildi.

MIUI 12 tanıtıldı! Detayar için tıklayın

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayli popüler bir firma. Özellikle son dönemde Türkiye’de kullanıcı kitlesini hatırı sayılır şekilde genişleten Çinli şirket, yan kuruluşu Redmi’yle de ülkemiz pazarında boy göstermeye başladı.

MIUI 12 ile birlikte karanlık mod, onlarca yeni tema ve yeni grafik görünümü kullanıcıların beğenisine sunulmuş olacak.

Xiaomi daha önce yaptığı açıklamada 2020 bitmeden 50’nin üzerinde modelin bu arayüzü destekleyeceğini belirtmişti.

Görünen o ki güncellenen son haliyle bu model sayısı 50’yi de aşacak. Xiaomi’nin güncellemeler konusunda kullanıcılarını memnun ettiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Sadece kısa süre önce  yayınlanan Mi A3 güncellemesinde ufak bir problem yaşanmıştı. Fakat Xiaomi Mart ayı içerisinde problemin çözüleceği konusunda söz vermiş ve nitekim sözünü de tutmuştu.

Listeye geçmeden önce şunu da dip not olarak hatırlatalım. MIUI 12 alacak Xiaomi modelleri listesinde, 2020 içerisinde güncellemeyi almış modeller olabilir. Liste daha sonra güncellendiği için mevcut liste üzerinden gidilmiştir.

İşte MIUI 12 alacak Xiaomi modelleri

Popüler Haberler