MIUI 12.5 alacak olan tüm telefon modelleri! - Tam Liste

MIUI 12.5 arayüz güncellemesi alacak olan telefon modellerinin sayısı artıyor! İşte o modeller;

Bilindiği üzere Redmi, Xiaomi ve POCO modelleri için yeni arayüz güncellemesi yakın zaman önce tanıtıldı. MIUI 12.5 olarak isimlendirilen yeni arayüz, kullanıcılara birçok yeni özellik vaat ediyor. Örneğin şirket tarafından yapılan açıklamaya göre MIUI 12.5 ile yüzde 20 oranında daha az bellek kullanıyor olacak ve bu sayede cihazın şarj durumunu daha uzun süre dayanabilecek.

MIUI 12.5 arayüz güncellemesi alacak olan telefonlar modellerinin listesi genişliyor!

2021 yılı içerisinde kademe kademe gelecek olan MIUI 12.5'in, kullanıcılara sunacak olduğu bir diğer özellik ise ters şarj. MIUI 12.5 ile birlikte batarya durumu grafiksel bir şekilde gösterilecek. Ayrıca ters kablosuz şarj kullanımı için yeni bir aktiflşetirme bölümü bulunacak. Ana ekranda da bazı yenilikler mevcut. Örneğin; yeni güncelleme ile birlikte ana ekrandan uygulama kaldırma özelliği Redmi telefonlarına da gelecek.

Bir diğer özellik ise belge tarama modu... MIUI 12.5 güncellemesi ile yeni bir görünüme kavuşan belge tarama uygulaması daha stabil ve hızlı çalışıyor olacak. Ayrıca ses çubukları artık daha modern görünecek. Ses düğmeleri şeffaf ve bulanık arkaplan sayesinde daha estetik bir video izleme keyfi sunacak.  Bluetooth tarafında da iyleştirmelerin bulunduğu güncelleme ile, kullanıcıya Bluetooth kullanımına dair daha fazla opsiyon sunulacak.

Dilerseniz şimdi MIUI 12.5 alacak olan tüm telefon modellerinin yer aldığı listeye hep birlikte göz atalım.

İşte MIUI 12.5 alan ve alacak olan tüm akıllı telefon modelleri!

Popüler Haberler