Motorola Android 4.0 yeni arayüz tasarlamaya başladı!

Geçtiğimiz günlerde alınan Ice Cream Sandwich kararı iptal oldu!

Hatırlayacak olursanız sizler için geçtiğimiz günlerde, Google'ın Motorolayı resmen satın aldığını, işlemlerin tamamen bittiğini duyurmuştuk. Google'ın dev şirketi satın alım işlemlerini tamamlamasından sonra Motorola'dan gelen açıklama binlerce kişiyi hayal kırıklığına uğratmıştı.

O açıklamada şu deniliyordu;

"Teknolojinin dev firmalarından Motorola, bildiğiniz üzre çok yakın bir zaman önce Google tarafından satın alınmış, şirketin vizyonuna yeni, renkli projelerin katılacağı söylenmişti. Google'ın satın alma işleminden sonra Motorola üzerinde ne gibi bir politika izlediğini analistler dahil kimse henüz çözmüş değil.

Geçtiğimiz saatlerde Motorola'ya ait kritik kararlara bir yenisi daha eklendi. Aslında bu haber tüm Motorola kullanıcılarını etkiliyor. Şirket aldığı karar ile birlikte Ice Cream Sandwich yani Androdi 4.0 güncellemesini hiçbir telefon için yayınlamayacağını resmen duyurdu. "

Anlaşılan o ki, şirket geçtiğimiz günlerde aldığı Android 4.0 kararını tekrar geri adım atarak çürüttü. Google'ın Motorola üzerinde izlediği strateji tam olarak analistlerin çözemediği gibi biz de çözemiyoruz. Bugün Motorola tarafından yayınlanan yeni Android 4.0 ICS arayüzleri kullanıcıların tekrar yüzünün gülmesine sebep oldu. Motorola ICS için kendi tasarladığı yeni arayüzlerini şu videolarla tanıttı:


Kamera Arayüzü




Navigation Arayüz



Kilit Ekranı Arayüzü

iOS için ücretsiz Jetpack Joyride oyunu!
iOS için Yahoo Axis uygulaması!
Çin'den hodri meydan, elektrikli otomobil pazarının lideri biz olacağız, belli ki TOGG'u unuttular
Sonraki Haber